call of duty modern warfare 2 ödüller

Call of Duty: Modern Warfare 2 Ödüller: Konusu ve İncelemesi

Call of Duty: Modern Warfare 2, 2009 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, Call of Duty: Modern Warfare’in devamı niteliğindedir ve 10 Kasım 2009’da Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürülmüştür.

Call of Duty: Modern Warfare 2, eleştirmenler tarafından büyük beğeni toplamış ve birçok ödül kazanmıştır. Oyun, 2009 Yılının Oyunu Ödülü de dahil olmak üzere birçok ödül töreninde Yılın Oyunu ödülünü kazanmıştır. Ayrıca, oyunun grafikleri, ses efektleri ve oynanışı da övgüyle karşılanmıştır.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 2, 2016 yılında geçen bir hikayeyi anlatmaktadır. Oyun, Rusya’nın Amerika Birleşik Devletleri’ne karşı bir saldırı başlatmasıyla başlar. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Joseph Allen olarak oynuyor ve Rusya’nın saldırısını durdurmak için çeşitli görevlerde bulunuyor.

Oyunun hikayesi, gerçekçi ve sürükleyici bir şekilde anlatılıyor. Oyuncu, savaşın ortasında olduğunu hissediyor ve sürekli olarak tehlikeyle karşı karşıya kalıyor. Oyunun grafikleri de çok etkileyici ve oyuncunun kendisini savaşın içinde hissetmesini sağlıyor.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Ödülleri

Call of Duty: Modern Warfare 2, birçok ödül kazanmıştır. Bunlardan bazıları şunlardır:

  • 2009 Yılının Oyunu Ödülü (Spike Video Game Awards)
  • En İyi Aksiyon Oyunu Ödülü (Game Developers Choice Awards)
  • En İyi Çok Oyunculu Oyun Ödülü (British Academy Games Awards)
  • En İyi Grafik Ödülü (Game Developers Choice Awards)
  • En İyi Ses Efektleri Ödülü (Game Developers Choice Awards)

Call of Duty: Modern Warfare 2 İncelemesi

Call of Duty: Modern Warfare 2, eleştirmenler tarafından büyük beğeni toplamış bir oyundur. Oyunun grafikleri, ses efektleri ve oynanışı övgüyle karşılanmıştır. Ayrıca, oyunun hikayesi de gerçekçi ve sürükleyici bir şekilde anlatılmıştır.

Call of Duty: Modern Warfare 2, birinci şahıs nişancı oyunları sevenler için mutlaka oynanması gereken bir oyundur. Oyun, gerçekçi grafikleri, etkileyici ses efektleri ve sürükleyici hikayesiyle oyunculara unutulmaz bir deneyim sunuyor.

Call of Duty: Modern Warfare 2 Dosya Bilgileri

  • Üretici Firma: Infinity Ward
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360
  • Dosya Boyutu: 16 GB

Call of Duty: Modern Warfare 2 İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 2 İndirme Linki


Yayımlandı

kategorisi