call of duty modern warfare 2 tek link full indir

Call of Duty: Modern Warfare 2 Tek Link Full İndir

Call of Duty: Modern Warfare 2, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 10 Kasım 2009’da Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty: Modern Warfare’in devamı niteliğindedir ve oyunun hikayesi, Rusya’nın ABD’ye karşı başlattığı bir nükleer saldırı sonrasında geçmektedir. Oyuncu, ABD’nin özel kuvvetleri olan Task Force 141’in bir üyesi olarak Rusya’ya karşı savaşır.

Call of Duty: Modern Warfare 2, eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikayesiyle övgü topladı. Oyun, dünya çapında 20 milyondan fazla kopya sattı ve 2009 yılının en çok satan video oyunu oldu.

Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 2’nin hikayesi, Rusya’nın ABD’ye karşı başlattığı bir nükleer saldırı sonrasında geçmektedir. Oyuncu, ABD’nin özel kuvvetleri olan Task Force 141’in bir üyesi olarak Rusya’ya karşı savaşır. Oyun, Rusya’nın başkenti Moskova’da başlar ve oyuncu, şehrin sokaklarında Rus askerleriyle savaşır. Daha sonra oyuncu, Rusya’nın diğer bölgelerine ve hatta ABD’ye gider. Oyunun sonunda, oyuncu Rusya’nın lideri Vladimir Makarov’u öldürür ve Rusya’nın nükleer saldırısını durdurur.

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows XP, Vista, 7, 8, 10
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

12 GB

İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 2 Tek Link Full İndir


Yayımlandı

kategorisi