call of duty modern warfare 3 for mac free download

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Modern Warfare serisinin üçüncü oyunu ve Call of Duty serisinin sekizinci oyunudur. Oyun, 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360 ve Wii için piyasaya sürüldü.

Oyun, Modern Warfare 2’nin olaylarından birkaç yıl sonra geçiyor. Dünya, Rusya’nın işgali altında ve ABD ve İngiltere’nin liderleri kaçırıldı. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan John Price’ı kontrol ediyor ve onu ve ekibini kurtarmak için bir göreve çıkıyor.

Modern Warfare 3, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyunun grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modu övüldü. Ancak, oyunun kısa kampanya modu ve bazı teknik sorunları da eleştirildi.

Konusu

Modern Warfare 3, Modern Warfare 2’nin olaylarından birkaç yıl sonra geçiyor. Dünya, Rusya’nın işgali altında ve ABD ve İngiltere’nin liderleri kaçırıldı. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan John Price’ı kontrol ediyor ve onu ve ekibini kurtarmak için bir göreve çıkıyor.

Oyun, Price ve ekibinin Rusya’ya sızmasıyla başlıyor. Ekip, kaçırılan liderleri kurtarmak için bir dizi görevi tamamlamak zorunda. Görevler arasında, bir Rus üssüne saldırı düzenlemek, bir füze fırlatma tesisini yok etmek ve bir Rus generaliyi öldürmek yer alıyor.

Ekip sonunda kaçırılan liderleri kurtarmayı başarır ve Rusya’yı yenilgiye uğratır. Ancak, zafer pahalıya mal olur. Price ve ekibinin birçok üyesi ölür ve dünya harap olur.

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows
  • PlayStation 3
  • Xbox 360
  • Wii

Dosya Boyutu

16 GB

İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 3 indir


Yayımlandı

kategorisi