call of duty modern warfare 3 ign review

Call of Duty: Modern Warfare 3 IGN İncelemesi

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Modern Warfare 2’nin devamı olan oyun, Modern Warfare üçlemesinin son oyunudur.

Oyun, Rusya’nın ABD’yi işgaliyle başlıyor. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan John “Soap” MacTavish’i kontrol ediyor. Soap ve ekibi, Rus işgalini durdurmak ve ABD’yi kurtarmak için bir dizi göreve gönderiliyor.

Modern Warfare 3, önceki oyunların oynanışını koruyor. Oyuncu, çeşitli silahları kullanarak düşmanlarla savaşırken, aynı zamanda çeşitli görev hedeflerini tamamlamak zorunda. Oyun, ayrıca, oyuncunun arkadaşlarıyla veya diğer oyuncularla birlikte oynayabileceği çok oyunculu modlara da sahip.

Modern Warfare 3, eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler aldı. Oyunun grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modları övüldü. Ancak, oyunun kısa sürmesi ve hikâyesinin zayıf olması nedeniyle de eleştirildi.

Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 3, Rusya’nın ABD’yi işgaliyle başlıyor. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan John “Soap” MacTavish’i kontrol ediyor. Soap ve ekibi, Rus işgalini durdurmak ve ABD’yi kurtarmak için bir dizi göreve gönderiliyor.

Oyunun ilk görevinde, Soap ve ekibi, Rusya’nın işgal ettiği New York City’ye iniş yapıyor. Ekip, şehrin kontrolünü ele geçirmek ve Rus işgalcilerini püskürtmek için bir dizi görevi tamamlamak zorunda.

Daha sonraki görevlerde, Soap ve ekibi, Rusya’nın işgal ettiği diğer şehirlere ve ülkelere gidiyor. Ekip, Rus işgalcilerini yenmek ve ABD’yi kurtarmak için çeşitli görevleri tamamlamak zorunda.

Oyunun son görevinde, Soap ve ekibi, Rusya’nın başkenti Moskova’ya gidiyor. Ekip, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Makarov’u öldürmek ve Rus işgalini sona erdirmek için bir dizi görevi tamamlamak zorunda.

Özellikleri

  • Birinci şahıs nişancı oyunu
  • Tek oyunculu ve çok oyunculu modlar
  • Çeşitli silahlar ve ekipmanlar
  • Gerçekçi grafikler ve ses efektleri
  • Heyecan verici hikâye ve görevler

İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 3 İndir

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

16 GB


Yayımlandı

kategorisi