call of duty modern warfare 3 mw3

Call of Duty: Modern Warfare 3 (MW3)

Call of Duty: Modern Warfare 3 (MW3), Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, Call of Duty: Modern Warfare 2’nin devamı niteliğindedir ve 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülmüştür.

MW3, Rusya’nın ABD’ye karşı başlattığı nükleer saldırının ardından dünyanın kaos içinde olduğu bir ortamda geçmektedir. Oyuncu, ABD Ordusu’nun Delta Force biriminin bir üyesi olan Kaptan John “Soap” MacTavish’i kontrol etmektedir. Soap ve ekibi, Rusya’nın nükleer silahlarını ele geçirmeyi ve dünyayı yok olmaktan kurtarmayı amaçlamaktadır.

MW3, önceki oyunlara göre daha büyük ve daha detaylı haritalara sahiptir. Oyun ayrıca, yeni silahlar, ekipmanlar ve oyun modları içermektedir. MW3’ün çok oyunculu modu, önceki oyunlara göre daha fazla özelleştirme seçeneği sunmaktadır.

MW3, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler almıştır. Oyun, grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modu nedeniyle övgü toplamıştır. MW3, 2011 yılının en çok satan video oyunu olmuştur.

Dosya Bilgileri

  • Üretici Firma: Infinity Ward
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360
  • Dosya Boyutu: 16 GB

İndirme Linki:

Call of Duty: Modern Warfare 3 (MW3) İndir


Yayımlandı

kategorisi