call of duty modern warfare 3 pc تحميل

Call of Duty: Modern Warfare 3 PC İndir

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Modern Warfare 3, Modern Warfare serisinin üçüncü oyunudur ve Modern Warfare 2’nin devamı niteliğindedir.

Oyun, Rusya’nın ABD’yi işgali ve dünyayı ele geçirme planlarını konu almaktadır. Oyuncu, ABD Ordusu’nun Delta Force biriminin bir üyesi olarak oynuyor ve Rus işgaline karşı savaşmak zorundadır. Oyun, tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki ana mod içermektedir.

Tek oyunculu modda, oyuncu ABD Ordusu’nun Delta Force biriminin bir üyesi olarak oynuyor ve Rus işgaline karşı savaşmak zorundadır. Oyun, dünyanın dört bir yanındaki farklı yerlerde geçen 15 görevden oluşmaktadır. Görevler arasında, düşman askerleriyle çatışmak, rehineleri kurtarmak ve önemli hedefleri yok etmek gibi çeşitli hedefler yer almaktadır.

Çok oyunculu modda, oyuncular birbirleriyle veya yapay zeka kontrollü düşmanlarla savaşabilirler. Çok oyunculu mod, çeşitli oyun modları ve haritalar içermektedir. Oyun modları arasında, takım ölüm maçı, bayrak kapma ve zombi modu gibi farklı seçenekler yer almaktadır.

Call of Duty: Modern Warfare 3, eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modu nedeniyle övgü aldı. Oyun, dünya çapında 30 milyondan fazla kopya sattı ve 2011 yılının en çok satan oyunu oldu.

Üretici Firma: Infinity Ward

Ücretsiz mi?: Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Dosya Boyutu: 16 GB

İndirme Linki: Call of Duty: Modern Warfare 3 PC İndir


Yayımlandı

kategorisi