call of duty modern warfare 3 release

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, Call of Duty: Modern Warfare 2’nin devamı niteliğindedir ve 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürülmüştür.

Oyun, Rusya’nın ABD’ye karşı başlattığı bir nükleer saldırının ardından dünyanın dört bir yanındaki çeşitli yerlerde geçen bir hikâyeyi konu almaktadır. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan John “Soap” MacTavish ve İngiliz Özel Hava Servisi’nin bir üyesi olan Kaptan John Price’ı kontrol etmektedir. Oyun boyunca, oyuncu Rusya’nın nükleer saldırısını durdurmak ve dünyayı kurtarmak için çeşitli görevlerde yer almaktadır.

Call of Duty: Modern Warfare 3, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler almıştır. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikâyesiyle övgü toplamıştır. Oyun, ayrıca ticari olarak da başarılı olmuştur ve dünya çapında 30 milyonun üzerinde kopya satmıştır.

Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 3, Rusya’nın ABD’ye karşı başlattığı bir nükleer saldırının ardından dünyanın dört bir yanındaki çeşitli yerlerde geçen bir hikâyeyi konu almaktadır. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan John “Soap” MacTavish ve İngiliz Özel Hava Servisi’nin bir üyesi olan Kaptan John Price’ı kontrol etmektedir. Oyun boyunca, oyuncu Rusya’nın nükleer saldırısını durdurmak ve dünyayı kurtarmak için çeşitli görevlerde yer almaktadır.

Oyunun hikâyesi, Rusya’nın ABD’ye karşı başlattığı bir nükleer saldırıyla başlamaktadır. Saldırı sonucu, ABD’nin birçok şehri yok edilmekte ve milyonlarca insan ölmektedir. Saldırının ardından, ABD ve Rusya arasında bir savaş başlamaktadır. Oyuncu, bu savaşta ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan John “Soap” MacTavish ve İngiliz Özel Hava Servisi’nin bir üyesi olan Kaptan John Price’ı kontrol etmektedir. Oyun boyunca, oyuncu Rusya’nın nükleer saldırısını durdurmak ve dünyayı kurtarmak için çeşitli görevlerde yer almaktadır.

Oyunun görevleri, oyuncuyu dünyanın dört bir yanındaki çeşitli yerlere götürmektedir. Oyuncu, bu görevlerde Rus askerleriyle savaşmakta, rehineleri kurtarmakta ve nükleer silahları etkisiz hale getirmektedir. Oyunun son görevinde, oyuncu Rusya’nın başkenti Moskova’ya saldırmakta ve Rusya’nın lideri Vladimir Makarov’u öldürmektedir.

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

16 GB

İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 3 İndir


Yayımlandı

kategorisi