call of duty modern warfare 3 türkçe dublaj

Call of Duty: Modern Warfare 3 Türkçe Dublaj: Konusu ve İncelemesi

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Modern Warfare 2’nin devamı niteliğinde olan oyun, Modern Warfare serisinin üçüncü ve son oyunudur.

Oyun, Rusya’nın ABD’yi işgal etmesiyle başlıyor. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan John Price’ı kontrol ediyor. Price ve ekibi, Rus işgalini durdurmak için çeşitli görevlerde bulunuyor. Oyun boyunca, oyuncu farklı karakterleri kontrol ediyor ve farklı yerlerde görevler yapıyor.

Modern Warfare 3, eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler aldı. Oyunun grafikleri, oynanışı ve hikâyesi övüldü. Ancak, oyunun çok kısa olması ve önceki oyunlara göre çok fazla yenilik getirmemesi eleştirildi.

Konusu

Oyun, Rusya’nın ABD’yi işgal etmesiyle başlıyor. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin bir üyesi olan Kaptan John Price’ı kontrol ediyor. Price ve ekibi, Rus işgalini durdurmak için çeşitli görevlerde bulunuyor. Oyun boyunca, oyuncu farklı karakterleri kontrol ediyor ve farklı yerlerde görevler yapıyor.

Oyunun ilk görevi, Rusya’nın işgal ettiği New York City’de geçiyor. Price ve ekibi, şehrin kontrolünü geri almak için Rus güçleriyle savaşıyor. Daha sonra, oyuncu, Rusya’nın işgal ettiği Avrupa ülkelerine gidiyor ve burada da Rus güçleriyle savaşıyor. Oyunun son görevi, Rusya’nın başkenti Moskova’da geçiyor. Price ve ekibi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Makarov’u öldürmek için Moskova’ya gidiyor.

Oynanış

Modern Warfare 3, önceki oyunlarla aynı oynanışa sahip. Oyuncu, birinci şahıs bakış açısından karakterini kontrol ediyor ve çeşitli silahlarla düşmanlarla savaşıyor. Oyun, tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki farklı mod içeriyor.

Tek oyunculu modda, oyuncu, oyunun hikâyesini takip ediyor. Oyun boyunca, oyuncu farklı karakterleri kontrol ediyor ve farklı yerlerde görevler yapıyor. Görevler genellikle düşmanları öldürmek, belirli bir yere ulaşmak veya bir nesneyi korumak gibi hedeflere dayanıyor.

Çok oyunculu modda, oyuncu, diğer oyuncularla çevrimiçi olarak savaşabiliyor. Çok oyunculu modda, oyuncular farklı takımlara ayrılıyor ve birbirleriyle savaşıyorlar. Çok oyunculu modda, oyuncular farklı haritalarda ve farklı oyun modlarında savaşabiliyor.

Grafikler

Modern Warfare 3, önceki oyunlara göre daha iyi grafiklere sahip. Oyun, daha detaylı dokular ve daha gerçekçi aydınlatma efektleri kullanıyor. Oyunun karakter modelleri de daha detaylı ve daha gerçekçi görünüyor.

Ses

Modern Warfare 3’ün sesi de önceki oyunlara göre daha iyi. Oyun, daha gerçekçi silah sesleri ve daha atmosferik müzikler kullanıyor. Oyunun ses efektleri de daha detaylı ve daha gerçekçi görünüyor.

Hikâye

Modern Warfare 3’ün hikâyesi, önceki oyunlara göre daha zayıf. Oyunun hikâyesi, çok tahmin edilebilir ve klişe. Ayrıca, oyunun hikâyesi çok kısa ve oyuncuları tatmin etmiyor.

Genel Değerlendirme

Modern Warfare 3, önceki oyunlara göre daha iyi grafiklere, daha iyi sese ve daha iyi oynanışa sahip. Ancak, oyunun hikâyesi çok zayıf ve oyun çok kısa. Genel olarak, Modern Warfare 3, iyi bir oyun ancak önceki oyunlar kadar iyi değil.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi