call of duty modern warfare 5 full indir

Call of Duty: Modern Warfare 5 – Konusu ve İndirme Bilgileri

Call of Duty: Modern Warfare 5, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 28 Ekim 2022’de Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürüldü.

Modern Warfare 5, 2019’da çıkan Call of Duty: Modern Warfare’in devamı niteliğindedir. Oyun, önceki oyunda yer alan Task Force 141 ekibinin hikayesini devam ettiriyor. Ekip, bu kez de dünyayı tehdit eden bir terörist örgütüyle mücadele etmek zorundadır.

Oyunun konusu, 2022 yılında geçmektedir. Dünyanın dört bir yanında terörist saldırılar meydana gelmektedir. Bu saldırıların arkasında, “Al-Qatala” adlı bir terörist örgütü bulunmaktadır. Task Force 141 ekibi, Al-Qatala’yı durdurmak ve dünyayı kurtarmak için göreve çağrılır.

Ekip, görevi sırasında birçok farklı yere seyahat eder. Bu yerler arasında Londra, New York, Tokyo ve Moskova bulunmaktadır. Ekip, her yerde farklı düşmanlarla karşılaşır ve zorlu görevleri tamamlamak zorundadır.

Modern Warfare 5, önceki oyunlara göre daha gerçekçi ve sürükleyici bir oyun deneyimi sunmaktadır. Oyun, yeni grafik motoru sayesinde daha detaylı ve etkileyici görseller sunmaktadır. Ayrıca, oyunun ses efektleri ve müzikleri de oldukça başarılıdır.

Oyun, çok oyunculu modda da oynanabilir. Çok oyunculu modda, oyuncular farklı takımlara ayrılarak birbirleriyle savaşabilirler. Çok oyunculu modda, birçok farklı harita ve oyun modu bulunmaktadır.

Call of Duty: Modern Warfare 5 İndirme Bilgileri

  • Üretici Firma: Infinity Ward
  • Yayıncı Firma: Activision
  • Ücretsiz mi?: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S
  • Dosya Boyutu: 125 GB

İndirme Linki:

Call of Duty: Modern Warfare 5 İndir


Yayımlandı

kategorisi