call of duty modern warfare game movie

Call of Duty: Modern Warfare – Oyun Filmi Konusu

Call of Duty: Modern Warfare, 2019 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 2011 yılında çıkan Call of Duty: Modern Warfare 3’ün devamı niteliğindedir. Oyun, Orta Doğu’da geçen bir hikayeyi konu almaktadır. Oyuncu, terörist bir örgütün saldırılarını durdurmak için görevlendirilen bir özel kuvvetler askerini kontrol etmektedir.

Oyun, eleştirmenler tarafından olumlu eleştiriler aldı. Oyunun grafikleri, oynanışı ve hikayesi övgüyle karşılandı. Oyun, dünya çapında 30 milyonun üzerinde kopya sattı.

Call of Duty: Modern Warfare – Oyun Filmi Konusu

Call of Duty: Modern Warfare oyununun film uyarlaması, 2022 yılında vizyona girmesi planlanmaktadır. Filmin yönetmenliğini Sicario ve Hell or High Water filmlerinin yönetmeni Denis Villeneuve üstlenecektir. Filmin senaryosunu ise Sicario ve Arrival filmlerinin senaristi Taylor Sheridan yazacaktır.

Filmin oyuncu kadrosunda Tom Hardy, Chris Pine, Michael Peña ve Josh Brolin yer alacaktır. Tom Hardy, oyundaki ana karakter olan Kaptan Price’ı canlandıracaktır. Chris Pine, oyundaki bir diğer önemli karakter olan Gaz’ı canlandıracaktır. Michael Peña, oyundaki bir diğer önemli karakter olan Soap’ı canlandıracaktır. Josh Brolin ise oyundaki kötü karakter olan General Shepherd’ı canlandıracaktır.

Filmin konusu, oyunun hikayesine benzer olacaktır. Film, Orta Doğu’da geçen bir hikayeyi konu alacaktır. Oyuncu, terörist bir örgütün saldırılarını durdurmak için görevlendirilen bir özel kuvvetler askerini kontrol edecektir.

Call of Duty: Modern Warfare – Oyun Filmi Dosyası

  • Üretici Firma: Activision
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Windows, PlayStation 4, Xbox One
  • Dosya Boyutu: 125 GB

Call of Duty: Modern Warfare – Oyun Filmi İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare – Oyun Filmi İndirme Linki


Yayımlandı

kategorisi