call of duty modern warfare türkçe dublaj

Call of Duty: Modern Warfare Türkçe Dublaj: Konusu, İndirme Linki ve Sistem Gereksinimleri

Call of Duty: Modern Warfare, 2019 yılında Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, Call of Duty serisinin on altıncı oyunu ve Modern Warfare alt serisinin dördüncü oyunudur. Oyun, 25 Ekim 2019’da Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü.

Call of Duty: Modern Warfare, kurgusal bir yakın gelecekte geçiyor. Oyun, Rusya’nın Orta Doğu’yu işgal etmesiyle başlıyor. Oyuncu, Birleşik Devletler Ordusu’nun 141. Özel Harekat Müfrezesi’nin bir üyesi olan Kaptan Price’ı kontrol ediyor. Price ve ekibi, Rus işgalini durdurmak ve dünyayı kurtarmak için bir dizi göreve gönderiliyor.

Call of Duty: Modern Warfare, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikâyesiyle övgü topladı. Oyun, 2019 yılının en çok satan oyunlarından biri oldu.

Call of Duty: Modern Warfare Türkçe Dublaj İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare Türkçe dublaj, oyunun resmi web sitesinden indirilebilir. Oyunun Türkçe dublaj dosyası, 1,5 GB boyutundadır. Oyunu indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz:

[Call of Duty: Modern Warfare Türkçe Dublaj İndirme Linki]

Call of Duty: Modern Warfare Türkçe Dublaj Üretici Firması

Call of Duty: Modern Warfare Türkçe dublaj, Infinity Ward tarafından üretilmiştir. Infinity Ward, Call of Duty serisinin birçok oyununu geliştirmiştir.

Call of Duty: Modern Warfare Türkçe Dublaj Ücretsiz mi?

Call of Duty: Modern Warfare Türkçe dublaj, ücretsizdir. Oyunun Türkçe dublaj dosyası, oyunun resmi web sitesinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Call of Duty: Modern Warfare Türkçe Dublaj Uyumlu İşletim Sistemleri

Call of Duty: Modern Warfare Türkçe dublaj, aşağıdaki işletim sistemleriyle uyumludur:

  • Microsoft Windows 7 (64-bit)
  • Microsoft Windows 8.1 (64-bit)
  • Microsoft Windows 10 (64-bit)
  • PlayStation 4
  • Xbox One

Call of Duty: Modern Warfare Türkçe Dublaj Dosya Boyutu

Call of Duty: Modern Warfare Türkçe dublaj dosyası, 1,5 GB boyutundadır. Oyunu indirmek için yeterli depolama alanına sahip olduğunuzdan emin olun.


Yayımlandı

kategorisi