call of duty steam

Call of Duty: Steam Konusu

Call of Duty: Steam, Activision tarafından geliştirilen ve yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 10 Kasım 2022’de Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S için piyasaya sürüldü.

Call of Duty: Steam, Modern Warfare serisinin ikinci oyunudur. Oyun, 2019’da çıkan Call of Duty: Modern Warfare’in devamı niteliğindedir. Oyun, kurgusal bir ülke olan Urzikstan’da geçiyor. Oyuncu, Urzikstan’daki terörist örgüt Al-Qatala’ya karşı savaşan bir özel kuvvetler operatörü olan Alex’i kontrol ediyor.

Call of Duty: Steam, önceki oyunlara göre daha gerçekçi ve sinematik bir deneyim sunuyor. Oyun, yeni bir grafik motoru kullanıyor ve daha ayrıntılı karakter modelleri ve ortamlar içeriyor. Oyun ayrıca, daha gerçekçi silah sesleri ve patlama efektleri gibi yeni ses efektlerine de sahip.

Call of Duty: Steam, çok oyunculu modda da oynanabiliyor. Çok oyunculu modda, oyuncular birbirlerine karşı çeşitli haritalarda savaşabiliyor. Çok oyunculu modda, oyuncular farklı sınıflar ve silahlar arasından seçim yapabiliyor.

Call of Duty: Steam İndirme Linki

Call of Duty: Steam İndir

Üretici Firma

Activision

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows 10 64-bit (1909 veya üzeri)
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5
  • Xbox One
  • Xbox Series X/S

Dosya Boyutu

125 GB


Yayımlandı

kategorisi