call of duty world war 2

Call of Duty: World War II Konusu

Call of Duty: World War II, Sledgehammer Games tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, 3 Kasım 2017’de Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürüldü.

Oyun, II. Dünya Savaşı sırasında geçmektedir ve oyuncular, Müttefik Kuvvetler’in bir parçası olarak Almanya, İtalya ve Japonya’ya karşı savaşırlar. Oyun, Normandiya Çıkarması, Ardenler Ormanı Muharebesi ve Iwo Jima Muharebesi gibi tarihi olayları konu almaktadır.

Oyunun ana karakteri, 1. Piyade Tümeni’nin bir üyesi olan Çavuş Ronald “Red” Daniels’tır. Daniels, Normandiya Çıkarması’na katılır ve daha sonra Ardenler Ormanı Muharebesi’nde savaşır. Oyunun sonunda, Daniels ve birliği Iwo Jima Muharebesi’ne katılır ve burada Japonya’yı yenerek savaşı sona erdirirler.

Call of Duty: World War II, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve tarihi doğruluğu nedeniyle övüldü. Oyun, 2017 yılının en çok satan oyunlarından biri oldu ve birçok ödül kazandı.

Call of Duty: World War II Dosyası

  • Üretici Firma: Sledgehammer Games
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One
  • Dosya Boyutu: 60 GB

Call of Duty: World War II İndirme Linki

Call of Duty: World War II İndir


Yayımlandı

kategorisi