call of duty ww2 kaç saat

Call of Duty: WWII Kaç Saat: Konusu, İndirme Linki, Üretici Firma, Ücretsiz Olup Olmadığı, Uyumlu İşletim Sistemleri ve Dosya Boyutu

Call of Duty: WWII Kaç Saat?

Call of Duty: WWII, 2017 yılında Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyun, II. Dünya Savaşı’nı konu almaktadır ve oyuncular, Müttefik Kuvvetler’in bir üyesi olarak Almanya’ya karşı savaşmaktadır. Call of Duty: WWII, tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki farklı oyun moduna sahiptir. Tek oyunculu modda, oyuncular belirli görevleri tamamlayarak ilerlemektedir. Çok oyunculu modda ise, oyuncular diğer oyuncularla birlikte veya karşı karşıya olarak savaşmaktadır. Call of Duty: WWII’nin tek oyunculu modu yaklaşık 6-8 saat sürmektedir. Çok oyunculu modu ise, oyuncuların oynadıkları oyun sayısına göre değişmektedir.

Call of Duty: WWII Konusu

Call of Duty: WWII, II. Dünya Savaşı’nı konu almaktadır. Oyun, 1944 yılında Normandiya Çıkarması ile başlamaktadır. Oyuncular, Müttefik Kuvvetler’in bir üyesi olarak Almanya’ya karşı savaşmaktadır. Oyun boyunca, oyuncular farklı cephelerde savaşmakta ve çeşitli görevleri tamamlamaktadır. Call of Duty: WWII’nin konusu, gerçek olaylara dayanmaktadır ve oyun, savaşın acımasızlığını ve kahramanlığını gerçekçi bir şekilde yansıtmaktadır.

Call of Duty: WWII İndirme Linki

Call of Duty: WWII, Steam, PlayStation Store ve Xbox Live Marketplace’ten indirilebilir. Oyunun indirme boyutu, platformlara göre değişmektedir. Steam’de oyunun indirme boyutu 60 GB’tır. PlayStation Store’da oyunun indirme boyutu 50 GB’tır. Xbox Live Marketplace’te oyunun indirme boyutu 45 GB’tır.

Call of Duty: WWII Üretici Firma

Call of Duty: WWII, Activision tarafından yayınlanmıştır. Activision, dünyanın en büyük video oyunu yayıncılarından biridir. Activision, Call of Duty, World of Warcraft, Diablo ve Candy Crush Saga gibi birçok popüler video oyununun yayıncısıdır.

Call of Duty: WWII Ücretsiz Olup Olmadığı

Call of Duty: WWII, ücretsiz bir oyun değildir. Oyunun fiyatı, platformlara göre değişmektedir. Steam’de oyunun fiyatı 39,99 TL’dir. PlayStation Store’da oyunun fiyatı 49,99 TL’dir. Xbox Live Marketplace’te oyunun fiyatı 49,99 TL’dir.

Call of Duty: WWII Uyumlu İşletim Sistemleri

Call of Duty: WWII, Windows, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında oynanabilir.

Call of Duty: WWII Dosya Boyutu

Call of Duty: WWII’nin dosya boyutu, platformlara göre değişmektedir. Steam’de oyunun dosya boyutu 60 GB’tır. PlayStation Store’da oyunun dosya boyutu 50 GB’tır. Xbox Live Marketplace’te oyunun dosya boyutu 45 GB’tır.


Yayımlandı

kategorisi