cod call of duty ghosts

Call of Duty: Ghosts Konusu

Call of Duty: Ghosts, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 2013 yılında Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U ve PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. Oyun, Call of Duty serisinin onuncu oyunudur ve Modern Warfare üçlemesinin devamı niteliğindedir.

Oyun, 2023 yılında, ABD’nin Orta Doğu’daki askeri operasyonlarının ardından, ülkenin düşmanları tarafından saldırıya uğramasıyla başlıyor. Oyuncu, ABD’nin özel kuvvetleri olan Ghosts’un bir üyesi olan Logan Walker’ı kontrol ediyor. Walker, ekibiyle birlikte, ülkeyi işgal eden düşman güçlerine karşı savaşmak ve ABD’nin bağımsızlığını korumak için mücadele ediyor.

Oyun, tek oyunculu ve çok oyunculu olmak üzere iki ana moddan oluşuyor. Tek oyunculu modda, oyuncu, Walker’ın hikayesini takip ediyor ve çeşitli görevleri tamamlayarak ilerliyor. Çok oyunculu modda ise, oyuncu, diğer oyuncularla birlikte veya onlara karşı savaşabiliyor.

Call of Duty: Ghosts, eleştirmenler tarafından genel olarak olumlu eleştiriler aldı. Oyunun grafikleri, oynanışı ve çok oyunculu modu övüldü. Ancak, oyunun tek oyunculu modu ve hikayesi bazı eleştirmenler tarafından eleştirildi.

Call of Duty: Ghosts Dosyası

  • Üretici Firma: Infinity Ward
  • Ücretsiz: Hayır
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PlayStation 4
  • Dosya Boyutu: 40 GB

Call of Duty: Ghosts İndirme Linki

Call of Duty: Ghosts İndir


Yayımlandı

kategorisi