Counter Strike 1.6 Türkçe Yama (2023) %100 Çeviri

Counter Strike 1.6 Türkçe YamaCounter Strike 1.6, Half-Life oyununun popüler bir modifikasyonudur ve tüm zamanların en popüler online oyunlarından biri olarak dünya çapında başarı elde etti. Başlangıçta sadece birkaç modder ve programcı tarafından düşünülmüş olsa da, bu takım tabanlı taktikal nişancı oyunu hızla büyüyerek güncellemeler, genişletmeler, e-spor desteği, yeni motorlarla tamamen yeniden inşa edilmeler ve hatta kısa bir süreliğine tek oyunculu bir spinoff ile büyüdü!

Counter-Strike 1.6’nın hükümranlığı, oyunculara Half-Life için ücretsiz bir mod olarak sunulurken başladı ve çeşitli haritalarda ve oynama modlarında takım tabanlı askeri çatışmalara odaklı bir çok oyunculu deneyimi getirdi. Orijinal oyun çeşitli eğlenceli oynama modlarını desteklerken, sonunda en popüler olanı bomba defusal modu oldu ve bu modda iki takımın beş oyuncu her biri bir bomba siteinde bir bomba koyma ya da bu sitenin korunması için çalışıyor.

Counter-Strike 1.6, Half-Life satın almış olan herkes tarafından sınırsız olarak kullanılabilecek bir ücretsiz ürün olarak PC’de mevcut. Bu modda oyun tüm standart haritalar, oynama modları, silahlar, karakter kabukları ve daha fazlasıyla birlikte gelir. Oyun XP’den en yeni Windows 11 ve Windows 10’a kadar tüm modern Windows sürümleri için optimize edilmiştir ve gerçekten sınırlı donanım kaynaklarına sahip PC konfigürasyonlarında oynanabilir.

Oynama Modları

Counter-Strike 1.6, Terörist savaşçılar ve Kontr-Terörist polis üyelerinden oluşan takımların çeşitli hedefleri gerçekleştirmek için yarıştığı üç temel oynama modunu destekler.

Rehinleri Kurtarma – İki takım rehinleri koruma ya da rehinleri kurtarma ve çıkış noktasına ulaştırma.

Bomba İmha Etme – En popüler Counter Strike modu. İki takım bombayı yerleştirmeye, bombayı imha etmeye veya rakip takımı yok etmeye yarışır.

Suikast – İki takım silah taşıyamayan özel bir VIP karakteri koruma veya taşıma için yarışır.

Counter Strike 1.6 Türkçe Yama Hakkında Bilgi

Counter Strike 1.6 oyununu Türkçe oynamak için Türkçe yama dil paketini indirebilirsiniz.

Popülerliğini hala sürdüren ve zamanının en popüler oyunlarından biri olan Counter Strike 1.6, bu Türkçe yama dosyası ile tamamen Türkçeleştirilmiştir.

Gezginlerden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Counter Strike 1.6 Türkçe Yama indirmek için tıklayınız

Counter Strike 1.6 Türkçe Yama Ekran Görüntüleri

Counter Strike 1.6 Türkçe Yama Kurulumu Nasıl Yüklenir?

Kurulum yapmanıza gerek yok, sadece indirdiğiniz dosyaları oyunun yüklü olduğu klasöre kopyalamanız yeterlidir.


CS 1.6’yı tamamen Türkçeleştirmek için sitemizden bu yamayı yükleyebilirsiniz.

Yüklemenin ardından oyundaki tüm menüler, konuşmalar, diyaloglar, altyazılar tümüyle Türkçe haline gelecek.

Antivirüs raporu: %100 temiz. Hiçbir virüs yoktur. Rapora buradan bakabilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,