Crysis 2

Crysis 2 uzaylıların sebebiyet verdiği bir hastalıktan dolayı tahliye edilen New York City’de 2023 yılında geçmektedir. Önceki oyunlara benzer olarak, Crysis 2 silah ve yeteneklerin kişiselleştirme özgürlüğüne sahip olacaktır.

Crytek, Far Cry ve Crysis adlı oyunlarındaki gibi orman çevresinde geçen bir diğer oyun yapmaktan kaçınarak; New York City’de bir kentsel ortam oyuna konu olmuştur.

Kentsel ortam saldırıların ne şekilde planlanıp ilerleme kaydedilmesi konusunda oyunculara daha fazla seçenek sunmaktadır.

Crysis 2 oyununu anlatmaya çok da gerek olduğu kanısında değilim. Zaten ülkemizde en çok bilinen ve en çok sevilen oyunlar arasında yer alıyor.

Ta 2007 senesinde yayınlanan ve ilk versiyonu olan Crysis çok sevilmişti. Üreticiler yıllar sonra 2009 da yeni versiyon olan Crysis 2’yi çıkardı.

Nişan alma, adam vurma ve görevleri yerine getirme tarzında bir oyun olan Crysis 2’nin bilgisayar için deneme sürümünü sitemizden yüksek hızda, güvenli olarak ve tek tıkla yükleyip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,