Cura

Cura, dünyanın en popüler 3D yazılım parçalarından biridir. Birkaç tıklama ile neredeyse anında benzersiz baskılar oluşturmanıza yardımcı olacaktır, çünkü CAD yazılımı sayesinde kolay bir iş akışına izin verir veya ileri seviyede bir deneyim için özel ayarlar kullanabilirsiniz.

Bu program, 3D yaratımlarınızı yazdırmak için size yardımcı olan açık kaynaklı bir motordur. 3D yazdırma konusunda tutku duyan geliştiricilerin yıllarca deneyimi ile inşa edilmiştir.

3D yazıcınız varsa, yaratımlarınızı oluşturmak için iyi bir yazılıma ihtiyacınız var. Ve Cura, 3D yazdırmada online olarak bulabileceğiniz en iyi yazılımlardan biri olacaktır.

En Geniş Malzeme Seçenekleri Cura’nın ana avantajlarından biri, sunduğu çeşitliliktir. Bu araç ile neredeyse herhangi bir malzemeyle çalışabilirsiniz, hangi malzemeyle çalışmak isterseniz isteyin. Market Alliance ile neredeyse herhangi bir filament için destek bulabilirsiniz.

Bu diğer 3D yazdırma uygulamalarına kıyasla, seçim daha geniş olmayan avantaj sağlar.

Eğer isterseniz, sadece birkaç dakika içinde yeni 3D yazdırma şablonları oluşturabilirsiniz. Veya aracın içinde bulacağınız hazır şablonları kullanabilirsiniz. Ancak, mükemmeliyet özelleştirilmiş araçlarla gelir, burada benzersiz yaratımlar oluşturabileceksiniz.

Bu uygulama ile oluşturacağınız şeyi tamamen kontrol etmenizi sağlayacak 400’den fazla farklı kontrole sahiptir.

Ayrıca, bu uygulamanın dünya çapında milyarlarca kullanıcısı olduğunu ve dünya çapındaki 14 farklı dil desteği sunmasının önemli olduğunu belirtmek gerekir. Nereden geldiğiniz önemli değildir.

Ve ayrıca başlangıç seviyesinde kullanıcılar için de uygun bir seçimdir, çünkü diğer kullanıcılar tarafından test edilmiş şablonları içermektedir.

Sonuçta Cura, harika yaratımlar oluşturmanıza yardımcı olabilecek en popüler 3D yazdırma yazılımlarından biridir.

Cura indirmek için buraya tıklayınız

Baskıları üç boyutlu olarak yapmak için Cura programını kullanabilirsiniz.

Cura yazılımı doğrudan 3D baskı yapmak için özel olarak üretilmiştir ve en kaliteli baskıları almanızı sağlar. Baskı sırasında kullanılan materyalleri dilediğiniz şekilde ayarlamak mümkün. Mesela doğruluk, toplama veya hız gibi değerleri seçebilirsiniz.

Sitemizden indireceğiniz bu programın kurulum dosyasını her ihtimale karşı antivirüs testinden geçirdik ve %100 temiz çıktı. Yani bu yazılımda hiçbir zararlı yazılım kesinlikle yoktur. İsterseniz güvenlik raporuna buradan bakabilirsiniz.

Cura indirmek için buraya tıklayınız

  • GELIŞTIRICI: Musiclab, LLC
  • SÜRÜM: 5.2.5.1 (2023)
  • LISANS: Ücretsiz
  • DIL: Türkçe

Cura indirmek için buraya tıklayınız

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,