Demirbaş Otomasyonu

Çeşitli sektörlerde hizmet veren işletmelerin bünyesinde bulunan demirbaş yada sabit kıymetlerin verilerini girmek ve dökümlerini almak gibi ihtiyaçları karşılamak için Demirbaş Otomasyonu yazılımı idealdir.

Örneğin bu programla sabit kıymet bilgilerini kaydedebilir, amortisman ve yeniden değerleme, bölümler arası transfer, satış ve stok sayım gibi işlerin takibini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Mesela firma parametrelerini ister her firma için ayrı ayrı olarak, ister tüm firmalar için genel olarak tanımlamk mümkün.

Dilerseniz sabit kıymetleri ait oldukları türlere göre yada çeşitlere göre gruplara ayırabilir veya aylık yada yıllık amortisman hesaplama dönemlerini belirleyebilirsiniz.

Bunların yanı sıra demirbaşlarınız için garanti durumu, sigorta durumu ve özel notları girebilir, detaylı veya özetli olacak şekilde amortisman listelerinizi alabilir, envanter listesi çıkartabilir, demirbaşlara ait detay listesi, alış ve satış listesi, garanti listesi, sigorta, hurda listelerinin dökümlerini almak da mümkün. Üstelik bu döküm raporlarını isterseniz XLS, HTML yada XML formatında bilgisayara kaydedebiliyorsunuz. Tabii ki, XLS olarak kaydettikten sonra Excel programına aktarmak çok kolay.

Güvenlik Notu: İndireceğiniz bu programı biz henüz antivirüs taramasından geçirmedik. Yani güvenli olup olmadığını bilmiyoruz. Bu nedenle bilgisayarınızda kaliteli bir antivirüs programı bulundurmanızı tavsiye ediyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=H9NvV1NBguY

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,