Discord İndir Gezginler (Windows, Android, iOS, Mac)

Windows, Linux, MacOS, Android ve iOS için Discord İndir Gezginler farkıyla son sürüm, Türkçe ve ücretsiz olarak indirin!

Discord nedir ne işe yarar?

Discord çevrimiçi oyun oynayanlar için bir sohbet programıdır.

Online oyuncular genellikle Discord programını kullanarak oyun oynarken birbirleriyle örneğin aynı takımdaki arkadaşlarla veya rakiplerle iletişim kuruyor.

Discord nasıl indirilir? Discord nereden indirilir? nasıl yüklenir?

Aşağıdaki bağlantılardan sizin kullandığınız platforma uygun olan linke tıklayarak hemen indirebilirsiniz.

Discord İndir Gezginlerden Türkçe Son Sürüm

Discord ile neler yapılır?

Hem masaüstü hem de mobil cihazlarda her şey dahil, güvenli ve işlevsel olan oyuncular için sesli ve yazılı sohbet. Discord’u kullanmakla ilişkili hiçbir gizli ücret veya maliyet yoktur.
Bu, oluşturabileceğiniz sunucu sayısında herhangi bir kısıtlama olmadığını gösterir.
Şifreli sunucudan istemciye iletişim, IP adresinizi güvende tutar. Skype açık olduğu için hedef alınmayı bırakın. Bulut tabanlı esnek Erlang arka ucumuz, yerleşik DDoS savunması ve otomatik sunucu yük devretme sunar.

Telefonunuzdan veya masaüstünüzden resimleri, videoları ve bağlantıları hızla paylaşabilirsiniz. Discord, çoğu medya türünü konuşmaya yerel olarak yerleştirmenize olanak tanır. CPU’nuz korunur, çünkü GIF’ler yalnızca üzerlerine geldiğinizde oynamaya başlar.

Discord, oyun için yapıldığı için CPU’nuz üzerinde ihmal edilebilir bir etkiye sahiptir. Oyununuzun performansı hiçbir şekilde etkilenmeyecektir.

Yalnızca on saniye sürer ve herhangi bir özel sürücüye veya yapılandırmaya ihtiyaç duymaz. Ses kanalınıza davet ettiğiniz PUG’lar veya inatçı arkadaşlarınız için Discord bir web tarayıcısı aracılığıyla bile kullanılabilir.

Çağdaş bir titreşim arabelleği, otomatik kazanç kontrolü, gürültü düzeltme, yankı iptali, Windows’ta sistem zayıflaması ve daha fazlasını içeren en yeni teknoloji Discord’un yapımında kullanılır.

Discord İndir Gezginlerden


Yayımlandı

kategorisi