DNS Jumper (2023) İndirme Sayfası

DNS JumperDNS ayarlarını değiştirmek için ücretsiz bir araç .

DNS Jumper, hızlı bir şekilde Domain Name Server (DNS) ayarlarını değiştirmek için network geliştirme ve IT personeli için mükemmel bir ücretsiz araçtır.

Bu program, güvenli bağlantılar bulmanın yanı sıra, sitelere erişmek için önemli birçok görev görebilir.

change dns with dnsJumper

Ayrıca, bakım ekipleri bu programı yalnızca IP yanıt sürelerini kontrol etmek için bile kullanabilir.

Bu özel amaç için, DNS Jumper, namebench ve NetSetMan gibi diğer DNS kullanım uygulamalarına benzer şekilde parçalıdır. Bu uygulamalar, DNS ayarlarını düzenlemek için benzer yeteneklere sahiptir ancak DNS Jumper, tüm özelliklere sahip olması nedeniyle bu kulvarda lider bir araçtır.

Özel ağ kullanımı için Özel amaçlı ve DNS ile ilgili birçok uygulama sunmasına rağmen, DNS Jumper sadece 546.69KB’lık küçük bir dosya boyutunda sunulur – orta seviyede resim dosyalarından veya tek bir MP3 şarkısından daha küçüktür.

DNS yapılandırmalarını sürekli olarak değiştirmek gereksinimi olmayan -casual kullanıcılar, öğrenciler veya diğer profesyonel olmayan kullanıcılar gibi- kişiler bile bu uygulamayı saklamak için çok fazla depolama alanı veya donanım kaynağı endişesiyle uğraşmazlar.

Uygulamanın tam potansiyelini kullanmak için, internet iletişimi nasıl çalıştığını anlamak ve teknik becerilere sahip olmak gerekir. Ancak, programın özel faaliyetlerini gerçekleştirmek için forumları ve öğreticileri takip edebilirsiniz. Doğru ayarlarla, engellenmiş sitelerle erişebilir, hangi sunucuya bağlanmak istediğinizi seçebilir veya sisteminizde koru koyabilirsiniz çocukları uygun olmayan içerikten koruyun.

Son olarak, oturumunuz sırasında oluşturduğunuz veya yeniden yapılandırdığınız tüm ayarlar profillerde kaydedilebilir ve ihtiyacınız olduğunda tekrar kullanabilirsiniz. Otomatik olarak oluşturulan yapılandırmalar sunmak yerine, bu uygulama elle oluşturmanıza izin verir, cihazınız için en iyi olası kurulumu bulmanızı sağlar. Ayrıca Flush DNS komutu ile hepsini tek seferde temizleyebilirsiniz.

Bu uygulamanın en yaygın kullanımlarından biri, en iyi ağ bağlantısını seçmenizi sağlamaktır. Genellikle, İnternet Servis Sağlayıcısı (ISS) otomatik olarak sizi verilen zamanda en uygun sunucuya bağlamak için en iyi yolu seçer. Ancak bu uygulama ile manuel olarak bağlantılarınızı seçebilirsiniz. Bu, başka bir bağlantıyı denediğinizde ve daha iyi transfer hızları gördüğünüzde, orada değiştirebileceğiniz anlamına gelir.

Ancak, geniş aralıklı DNS yapılandırma uygulaması aramıyorsanız, DNS Jumper’dan daha iyi özel uygulamalar için diğer uygulamalar vardır. Örneğin, hızlı bir benchmark aracı arıyorsanız ve kişiselleştirilmiş arama sonuçları sunabilen namebench, daha iyi bir alternatiftir. Veya önceden ayarlanmış profiller arasında düzgün bir tarama deneyimi arıyorsanız, NetSetMan önerilen bir çözümdür.

Dns Jumper main screen

Dns Jumper choose a Dns

DNS Jumper indirmek için buraya tıklayınız

  • Boyut: 616 kb
  • Lisans: Ücretsiz
  • Üretici: Sordum.org
  • Desteklenen işletim sistemleri: Windows 11 , Windows 10 , Windows 8.1 , Windows 8 , Windows 7 , Windows Vista , Windows Xp – (x86 & x64)
  • Desteklenen diller: İngilizce, Türkçe

 


Yayımlandı

kategorisi