EBS Anaokulu ve Kreş Programı

EBS Anaokulu ve Kreş programı özel ve resmi tüm ana okulları için geliştirilmiş ve öğrencilerin takibini kolay bir şekilde yapabilecekleri kullanımı kolay bir Anaokulu Kreş Takip yazılımıdır.
Yazılımın kullanıcı dostu arayüzü sayesinde rahatlıkla öğrencilerin detaylı takibini yapabilirsiniz. Ayrıca yazılımın arayüzünde bulunan muhasebe bölümü sayesinde kurumun gelir-gider takibini de rahatlıkla yapmanız mümkündür. Yazılım işlevselliği ile rehabilitasyon merkezlerinde de kullanılabilmektedir.
EBS Anaokulu ve Kreş yazılımı bünyesinde öğrenci bilgileri takibi, ön kayıt – görüşme takibi, etkinlik takibi, sözleşme takibi ve basımı, senet takibi ve basımı, kasa, fatura, personel, randevu, insan kaynakları, demirbaş, istatistikler ve diğer raporlar gibi bölümleri barındırmaktadır.

EBS Anaokulu ve Kreş Programı hem Türkçe diliyle oluşturulmuş, hem tamamen bedava hizmet veren, hem de yediden yetmişe herkesin hiçbir teknik bilgiye ihtiyacı olmadan rahatlıkla kullanabileceği bir anaokulu ve kreş yönetim yazılımıdır.

Tüm öğrencileri kolayca takip etme imkanı sunar. Muhasebe bölümüne girerek tüm gelirleri ve giderleri görebilir ve kontrol altında tutabilirsiniz.

Her öğrenci için görüşme takibi, etkinlik takibi, sözleşme takibi ve basımı, senet takibi ve basımı, kasa, fatura, personel, randevu, insan kaynakları, demirbaş, istatistikler, diğer raporlar ve bu tarz diğer araçlar yer almaktadır.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,