Far Cry Türkçe Yama 2023 İndir (Denendi %100 Çalışıyor)

Far Cry 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.comFar Cry 2, Ubisoft tarafından yayınlanan açık dünyalı bir FPS oyunudur. Oyuncular, Afrika’daki terör ve anarşinin yoğun olduğu topraklarda bir paralı asker olarak hareket ederler ve oyunun hedefi, silah kaçakçısı The Jackal’ın peşinde olmaktır.

Oyunun Türkçe yaması, oyunun metinleri, altyazıları ve menülerini Türkçe olarak sunar, böylece oyunu daha kolay anlamamıza olanak tanır. Ancak, yamanın kurulumunu gerçekleştirmek için oyununuzun 1.03 sürümüne güncellenmiş olması gerekir. Önerimiz, oyunun kurulu olduğu klasörü yedeklemek ve yamanın kurulumunu gerçekleştirmeden önce yedekleme işlemi yapmak. Keyifli oyunlar dileriz.

Far Cry 2 Oyunu Türkçe Yama indir - indirSon

Far Cry 2 Oyunu Türkçe Yama indir - indirSon

Far Cry 2 oyununun Türkçe yaması nasıl yüklenir?

Oyunun içeriğinde yer alan bütün metinler, ikili diyaloglar, oyun menüsü ve altyazılar Türkçe olarak çevrilir. Türkçe yamayı indirip oyunun sistemde yüklü olduğu klasöre kurmanız gerekir.

Dikkat: Türkçe yamayı kurabilmek için oyunun 1.03 paketini indirip güncellemelisiniz. Ayrıca yamayı kurmadan önce oyunun yedeğini almanızı tavsiye ederiz.

Far Cry 2 Türkçe Yama İndirmek İçin Tıklayınız

  • Üretici: Oyunceviri
  • Boyut: 0.7 MB
  • Lisans: Ücretsiz
  • Tarih: 2023

Yayımlandı

kategorisi