Feeding Frenzy

Feeding Frenzy

Feeding Frenzy, Windows PC için bir yeme ya da yeme ya da yeme aksiyon oyunudur. “Finding Nemo” filmi favori rafınızda ise, grafikleri ve bu hafif video oyununun amaçlarını seveceğinizi zaten biliyorsunuz.

Feeding Frenzy 2’de olduğu gibi, amaç Kraliyet Köpekbalığını yenmektir. Bunu yapmak için, çeşitli deniz yaratıklarıyla yüzleşmeniz gerekir.

Tek silahınız midesinizdir ve yemeğin ne olduğuna karar vermeniz size kalmıştır. Sadece zararlı bir şey yemeği ya da kendinizi yeme konusunda dikkatli olun.

Feeding Frenzy’da gerçekten hayatta kalmak en güçlülerin oyunudur. Feeding Frenzy’nin Deluxe sürümü, çocukların keyifle oynayacağı çizgi film tarzı grafikler içerirken, deneyimli oyuncular için biraz çocuksu olabilir.

Oyun özellikle zor değil ama sonraki seviyelerde karakterinizin giderek büyüdüğünü görmek eğlencelidir.

Feeding Frenzy’da çok az şiddet içerdiğinden, daha genç çocuklar ya da PC oyunları sırasında kanlı sahnelerle uğraşmak istemeyen insanlar için harika bir seçenektir.

Feeding Frenzy, çocukların eğlenceli olabilecek ama daha iyi grafikleri ve daha zorlu oyunları olan oyunlarla yarışamayacak olan basit bir oyundur.

Feeding Frenzy indirmek için tıklayınız

  • Boyut: 2 Mb
  • Lisans: Deneme sürümü
  • Sistem: Windows
  • Geliştirici: PopCap

 

Büyük balığın küçük balığı yiyerek beslendiği ve büyüdüğü Feeding Frenzy oyununda büyük balıklardan kaçarak ve kendinizden küçük balıkları yiyerek büyümeye çalışacaksınız.

Siz büyüdükçe yeni seviyelere geçecek ve daha çok puan toplayacaksınız. Oldukça basit bir mantıkla oynanan çok eğlenceli bir oyundur.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,