Format Factory (2023) İndirme Sayfası

Biçim fabrikası

Format Factory, bir dosya dönüştürme yazılımıdır. Bu program sayesinde video ve ses dosyalarını bir formattan diğerine dönüştürebilirsiniz. Çoğu araç sadece sınırlı dosya türleri için dönüşüm yapar, bu nedenle bu program mükemmel bir seçim olarak kabul edilir. Çok amaçlı bir uygulama olarak, belgeler, ses parçaları, video dosyaları gibi çeşitli dosya formatlarını dönüştürebilirsiniz.

Windows bilgisayarlar için çeşitli dosya formatlarını dönüştürür. Format Factory, Windows için güçlü, ücretsiz ve basit bir video dosya dönüştürücüdür. Bu araç ile kullanıcılar, bir görüntü, ses parçası, video dosyası veya metin belgesinin dosya uzantısını veya formatını değiştirerek farklı bir işletim sistemi veya uygulamada çalıştırabilirler. Bu sayede, favori videolarınızı ve müzik dosyalarınızı çeşitli cihazlarda oynatmanız daha kolay hale gelir.

Kapsamlı indirme, dosya boyutunu azaltarak Windows bilgisayarınızdaki depolama alanını korur. Bazı formatlar dosya boyutunu kaliteden ödün vermeden azaltabilir ve bu araç bu kategori için uyumlu olan çoklu formatlarla uyumludur. Bu, dosyalarınızı DVD’ler, Blu-ray diskler, CD ROM’lar gibi diğer cihazlarda oynatmak için yedeklemeler oluşturmanıza olanak tanır.

Format Factory indirmek için buraya tıklayınız

Video dönüşütürme özelliği nasıl?

Belirtmekte fayda var ki, MP4 dosya biçimi internette videoları indirmek için idealdir. Aynı zamanda sisteme DVD kopyalamak için de kullanılabilir. Eğer internette videoları yüklemek isterseniz, MP4 dosyalarını MPG dosyalarına dönüştürmeyi düşünebilirsiniz. Bu Format Factory ile yapılabilir. Ayrıca, eski bir cep telefonundan dosyaları MP4’e dönüştürmek isterseniz, araç bu işlevliliği destekler.

Bazen bazı video dosyaları tablet veya cep telefonunda oynatılamaz. Bu sorunu çözmek için, Shockwave SWF dosyalarını, Windows WMV dosyalarını ve Flash FLV dosyalarını MP4’lere, ICO’lara, TIF’lere ve AVİ’lere dönüştürebilirsiniz.

Ses dönüştürme özelliği nasıl?

Eğer yeni bir Macbook veya PC’de eski zaman Quicktime dosyalarına erişmek isterseniz, bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Ancak, Format Factory WAV şarkı dosyalarını daha popüler MP3 biçimine kolayca dönüştürebilir. Dosya dönüştürme yazılımı ile, çapraz platform senkronizasyonunun eksikliğinden dolayı eski favorilerinizi kaybetmek zorunda kalmazsınız.

Eğer bir telefon konuşmasını kaydetmek isterseniz, ses dosyası dönüştürücü AMR codec’i AAC’e dönüştürerek, önde gelen ses editörlerinden biri içinde çalışmasını sağlar ve ses arka ve ön parçalara ayrılır.

Gelişmiş özellikleri var mı?

Format Factory, metin, görüntü, ses ve video dosyaları için önde gelen dosya formatlarını desteklerken, AVI-Mux dosyalarını da destekler. Bu nedenle, birden fazla video veya müzik dosyasını birleştirerek daha uzun bir film, müzik veya arka plan skoru oluşturmak için video ve ses dosyası dönüştürücüsünü kullanabilirsiniz. Altyazılar metin dosyasına dönüştürülebilir. Bu özellik kolayca erişilebilir yedeklemeler oluşturmak için elverişlidir.

Yazılım, tüm dosyaları USB, CD veya DVD’de saklamanıza olanak tanır. Bu, multimedya dosyalarınızı her zaman yanınızda taşımanızı sağlar. Depolama alanını azaltmak isterseniz, program taşınabilir bir sürümde de mevcuttur ve kurulmasına gerek yoktur ve harici bir cihazda taşınabilir.

Bu program aynı zamanda bilgisayara indirdiğiniz bir PDF’den bir resim çıkarmanıza da olanak tanır. Ayrıca Word’de dosyanın metnini düzenleyebilirsiniz. Programda bu işlevselliği gerçekleştirmek için bir yerleşik araç vardır. Dosyaları PDF’den başka bir sürüme dönüştürdüğünüzde, sayfanın sunumu ve içeriği PC ekranında amaçlandığı şekilde görüntülenir.

Format Factory gibi programlar, sabit diskteki alanınızda önemli bir miktar yer kazandırabilir ve dosyalarınızı çeşitli cihazlarda çalıştırabilirsiniz. Bu video dönüştürücüsü mükemmel bir seçim olsa da, Free Video to MP3 Converter, Any Video Converter, Total Video Converter gibi alternatifleri de kontrol etmenin zararı yoktur.

Gereksinimler: Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7

Dil: Türkçe

Lisans: Ücretsiz

Son Güncelleme: 2023

Yazar: https://www.pcfreetime.com

Format Factory indirmek için buraya tıklayınız



Yayımlandı

kategorisi