Foxit Reader Türkçe Dil Dosyası İndir

Foxit Reader, kişiler ve büyük şirketler için uygun bir ücretsiz ve popüler PDF düzenleyicisidir. Kullanıcılara PDF’leri okuma, düzenleme, açıklama, inceleme ve imzalama gibi işlemleri kolaylaştıran birçok araç sunar. Ayrıca, kullanıcılara hassas belgeleri şifreleme ve farklı bulut özelliklerine erişme olanağı sağlar.

Foxit Reader ücretsiz indirme, temel PDF düzenleme ve açıklama için uygundur. Ancak, ileri düzey özellikler arıyorsanız ve birden fazla PDF’yi aynı anda çalıştırmak istiyorsanız, uygulamanın ücretli sürümünü incelemenizi öneririz. Kişiler için ise, aracın kapsamlı olduğu ve Adobe Reader for Windows, Free PDF Reader ve Nitro PDF Reader gibi seçeneklerin alternatifi olarak kullanabilecekleri düşünülür.

Foxit Reader programı PDF dosyası oluşturma ve görüntüleme konusunda dünyanın en iyi birkaç yazılımından biridir. Kendi bilgisayarımda da kullandığım bu ücretsiz yazılım sayesinde pdf dökümanlarla ilgili tüm ihtiyaçlarımı kolayca karşılayabiliyorum.

Foxit Reader Türkçe Yama İndirmek İçin Tıklayınız

Foxit Reader programı normalde İngilizce’dir ve Türkçe dil seçeneği yoktur. Fakat sitemizden indireceğiniz bu Türkçe dil paketi sayesinde artık bu programı tamamen Türkçeleştirebilir ve daha iyi bir şekilde kullanabilirsiniz.

Foxit Reader Türkçe Yama İndirmek İçin Tıklayınız

Aşağıdaki ekran görüntüsünde hem menülerin hem de seçeneklerin Türkçe olduğunu görebilirsiniz.

Güvenlik Notu: Bu yamayı antivirüs testine soktum ve temiz çıktı. Rapora buradan bakabilirsiniz.

Foxit Reader için Türkçe yama kurulumu nasıl yapılır?

  1. Foxit Reader programını Türkçe olarak kullanmak için, ilk olarak Türkçe dil dosyasını programın kurulu olduğu dizinde bulunan “tr_tr” klasörüne kopyalamanız gerekmektedir.
  2. Daha sonra Foxit Reader programını açın ve “File” menüsünden “Preferences” seçeneğine gidin. Burada “Languages” sekmesini seçin ve “Choose custom language” seçeneğini tıklayın.
  3. “Choose languages provided by the community” seçeneğini seçin ve “Turkish” dilini seçin.
  4. Son olarak “OK” butonuna tıklayın ve uyarı penceresinde “Hayır” seçeneğini seçin.
  5. Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra Foxit Reader programınız Türkçe olarak kullanıma hazır olacaktır.

Foxit Reader Türkçe Yama İndirmek İçin Tıklayınız

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,