Foxit Reader Türkçe Yama 2023 İndir

Foxit Reader, PDR dosyalarını daha kolay işlemek için geliştirilmiş birçok özellik sunar. Ayrıca, Adobe Reader’a göre daha iyi performansa sahiptir ve dosyaları yüklerken ve doğal bir şekilde görüntülerken daha iyi sonuçlar verir.

Foxit Reader, birden fazla dosyayı aynı anda açmak için sekmeler kullanın ve belirli bir bölüme hızlıca erişmek için yer imleri sistemini kullanın. Adobe’nin özel yazılımı tarafından okunan tüm dosyalarla tam uyumludur, ancak PDX hariç.

Foxit Reader, PDF dosyalarında yerleştirilmiş tüm medya dosyalarını işleyebilen bir multimedya oynatıcıya, sayfaların detaylarını daha iyi görmek için bir büyüteciye ve otomatik kaydırma özelliğine sahiptir. Ayrıca, dosyalara notlar almanıza, metinleri altı çizmenize ve PDF sayfaları üzerinde çizmenize olanak tanır.

Daha önce oluşturulmuş dosyalarda değişiklik yapmanın yanı sıra, sıfırdan PDF dosyaları oluşturmanıza da olanak tanır. Bunları diğer uyumlu metin belgelerine, taranmış belgelerine ve panoya dayalı olarak oluşturabilirsiniz.

Foxit Reader’ın diğer öne çıkan özellikleri arasında, Twitter, Facebook, Evernote ve Microsoft SharePoint gibi sosyal seçenekleri ve birden fazla kullanıcı tarafından kullanılabilecek bir not sistemi, sürüm kontrolü ve işbirliği araçları gibi çoklu çalışma araçlarıdır.

Foxit Reader Türkçe Yama Hakkında Bilgi

Foxit Reader Türkçe Dil Eklentisi, pdf programına Türkçe dil desteği katmak için kullanılabilir.

Programın kurulumu ve yama eklemesi kolaydır ve kurulumdan sonra pdf programı direkt olarak açılıp kapatılabilir ve Türkçe dil seçeneği aktif hale gelir.

Bu program, kullanıcılara Word, Excel, Power Point ve office gibi tüm dosyaları direkt olarak görüntüleme seçenekleri sunan pdf programına ait Türkçe yama programıdır.

Windows işletim sistemi kullanıcıları için ücretsiz bir seçenektir.

Foxit Reader Türkçe Yama İndirmek İçin Tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi