Google Earth

Google Earth Pro Seharga Rp 5 Juta Dibagikan Gratis oleh Google | JalanTikus

Google Earth iconGoogle Earth, Google tarafından yapılan en tutkulu ve heyecan verici gelişmelerden biridir. Bu harika havadan izleme programı, ilk olarak ‘Keyhole’ şirketi tarafından geliştirilmiştir ve uydu görüntüleri ve şirketin kapsamlı coğrafi veritabanı tarafından süslenmiş olarak dünyayı gezebilirsiniz.

Google Earth, gerçek ortamları ve üç boyutlu yapıları ve olayları göstermek için harika 3D grafik teknolojisini kullanır.

Bu noktada bazı durumlarda hava fotoğrafını sanal bir temsilden ayırt edemeyebilirsiniz. Her an kamera açılarını değiştirebilir ve hatta bazı bölgelerde yakınlaştırabilirsiniz, Streetview sistemi ile değiştirerek sokak seviyesinde çekilmiş 360 derece fotoğrafları ve harita tarafından sağlanan tüm bilgilerle birlikte görüntüleyebilirsiniz.

Bu özellik, yol ve ilgi noktaları gibi görüntüleme katmanlarını 3D görünüme ekleyebilmenizi sağlarken, 20,000’den fazla ilgi noktası ile rehberlik edilen bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Bu yüzden Google Earth, dünya çapında insanların yararına yüksek kaliteli ve erişilebilir bir hizmet sunarken Google’nın en büyük yapı taşlarından birisidir. Düşünemeyeceğiniz bir dünya görünümünü gözlemleyebileceğiniz ve şimdi elinizin altından keyifle izleyebileceğiniz bir yoldur.

Google Earth Pro Download (2023 Latest)

  • Lisans: Ücretsiz
  • Yayımcı: Google
  • Boyut: 59.5 MB
  • Arayüz: Türkçe
  • Sistem:Windows

Google Earth indirmek için tıklayınız

Uydu görüntüleriyle dünyanın tüm ülkelerini sokak sokak dolaşabileceğiniz Google Earth sayesinde artık uzaklar yakın olacak ve fiziksel olarak gitmeden de her tarafı gezip görebileceksiniz. İster okyanuslarda dolaşın, ister tarihi yapıları üç boyutlu (3D) olarak görün, farklı coğrafyaları keşfedin ve dilerseniz uzayı gezin. Gezilen tüm yerleri kaydedip arkadaşlarla paylaşabilirsiniz.

Google Earth Pro'daki piramitler

Google Earth Pro'da Piramitlerin sokak görünümü

Google Earth indirmek için tıklayınız


İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,