GS Auto Clicker Gezginler

GS Auto Clicker iconGS Auto Clicker, sıkıcı bir görev sırasında performansınızı arttırmak veya orada olmadan bir işi gerçekleştirmek için çok yararlı bir araçtır. Bu uygulama, tekrar eden bir görevi gerçekleştirirken veya sadece tıklama yapmanız gereken bir oyun oynarken tonlarca çaba kaydetmeniz için iyi bir yoldur. Bu araç kullanarak, bilgisayarınızın önünde olmadan performansınızı arttırabilirsiniz.

GS Auto Clicker’ı kullanmak için nasıl çalıştığını anlamanız gerekir. Uyarı, ilk başta zor olabilir. Bu program, fare yolunuzu kaydetmez. Yapmanız gereken, ekranın hangi noktalarında tıklamak istediğinizi belirtmektir. Öyleyse, göreviniz iki farklı düğmeye ekranın farklı noktalarında tıklamak ise, iki görev eklemeniz gerekir: nokta bir ve nokta iki. Görevi kaydettikten sonra, görevi gerçekleştirmek için F8 tuşuna basabilirsiniz.

Windows bilgisayarlar için GS Auto Clicker Gezginlerden indir, son sürüm Türkçe ve ücretsiz olarak PC’ye indirin!

GS Auto Clicker nedir ne işe yarar?

Gs Auto Clicker kısaca bilgisayar için otomatik tıklama programıdır.

Gerekli ayarları yaparak rutin işlerinizi sizin yerinize otomatik olarak yapmasını sağlayabilirsiniz.

Üstelik bilgisayarın başında olmanız bile gerekmiyor.

GS Auto Clicker bilgisayara nasıl indirilir?

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Windows bilgisayarlar için son sürümü ücretsiz indirebilirsiniz.

GS Auto Clicker İndirmek İçin Tıklayınız

GS Auto Clicker Tanıtımı:

Fareyi elle tıklamak yerine otomatik olarak tıklamak için GS Auto Clicker’ı kullanın. Bu uygulama, çalışırken veya oyun oynarken düzenli olarak fareye tıklarsanız parmağınızı serbest bırakabilir ve size zaman kazandırabilir.

Tek bir Kısayol Tuşuna basmanız yeterlidir, GS Auto Clicker tıklamada size yardımcı olacaktır. Program ayrıca, tekrar tekrar kullanılmak üzere ekranın çeşitli bölgelerine tıklama dizileri kaydetmenize de olanak tanır. Seçenekler menüsünden tek veya çift tıklamanın yanı sıra kullanılacak fare düğmesini seçebilirsiniz.

Ek olarak, uygulamayı yalnızca belirli sayıda veya siz durdurana kadar tıklatacak şekilde yapılandırabilir ve tıklamalar arasındaki süreyi saat, dakika, saniye veya milisaniye olarak değiştirebilirsiniz. 64 bit sistemler, Windows Vista ve Windows 7 ile uyumludur.

GS Auto Clicker İndirmek İçin Tıklayınız

Android için İndir:

Google Play'den edininapk indir

GS Auto Clicker Gezginler kalitesiyle sitemizden %100 güvenle indirebilirsiniz.

GS Auto Clicker İndirmek İçin Tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi