Hatim Programı 2017

Dünyanın en gelişmiş ve en iyi hatim indirme programıdır.

Bilgisayarda hatim indirmek için bu programdan faydalanabilirsiniz. Kuranı okurken ok yardımıyla yada büyüteç yardımıyla okuduklarınızı rahatça takip edebilirsiniz.

Dilerseniz yine bu programdan yararlanarak farklı hatip seslerinden indirilen hatipleri dinleyebilirsiniz. Kuranın tüm sayfaları arasında kolayca gezinebiliyorsunuz. Üstelik okuduğunuz ayetlerin Türkçe mealini anında görebiliyorsunuz.

Programın güzel yanlarından bir diğeri ise, programı kapatıp açtıktan sonra kaldığınız yeri hatırlaması ve oradan devam etmeye izin vermesidir. Dilerseniz sesli kayıt da yapabilirsiniz.

Önemli Not: Artık yeni programda Hatim Ses Paketlerini programın içinden indirebileceksiniz. Bunun için (aşağıdaki resimde görüldüğü şekilde) programın “Ayarlar” > “Hatim İndirme” sekmesine gidin.

Şimdi bu programın Android uygulaması da çıktı. İndirmek için buraya tıklayınız.

Sorunsuz şekilde bilgisayara indirmeniz için Hatim programının son sürümü olan Hatim 4.0 tam 7 ayrı parça olarak (part) yüklendi. Tüm bu parçaları ayrı ayrı indirdikten sonra, WinRAR programıyla açıp arşivden dışarı çıkartın ve daha sonra kuruluma başlayın.

HasenatHatim4Kurulum.part1.rar (200 MB)
HasenatHatim4Kurulum.part2.rar (200 MB)
HasenatHatim4Kurulum.part3.rar (200 MB)
HasenatHatim4Kurulum.part4.rar (200 MB)
HasenatHatim4Kurulum.part5.rar (200 MB)
HasenatHatim4Kurulum.part6.rar (200 MB)
HasenatHatim4Kurulum.part7.rar (75 MB)

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,