hearts of iron 4 kaç gb

Hearts of Iron 4 Kaç GB?

Hearts of Iron 4, Paradox Interactive tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir büyük strateji oyunudur. Oyun, II. Dünya Savaşı sırasında geçen bir alternatif tarih senaryosunda geçmektedir. Oyuncular, dünyanın herhangi bir ülkesini kontrol ederek savaşa katılabilirler. Hearts of Iron 4, 6 Haziran 2016’da Microsoft Windows, macOS ve Linux için piyasaya sürülmüştür.

Hearts of Iron 4’ün dosya boyutu yaklaşık 2 GB’dir. Ancak, oyunun tüm ek paketleri ve DLC’leri ile birlikte kurulduğunda, dosya boyutu 10 GB’a kadar çıkabilir.

Hearts of Iron 4 Konusu

Hearts of Iron 4, II. Dünya Savaşı sırasında geçen bir alternatif tarih senaryosunda geçmektedir. Oyuncular, dünyanın herhangi bir ülkesini kontrol ederek savaşa katılabilirler. Oyunun amacı, düşman ülkeleri yenerek zafer kazanmaktır.

Hearts of Iron 4’te oyuncular, ülkelerinin ekonomisini, ordusunu ve diplomasisini yönetmekten sorumludurlar. Oyuncular, fabrikalar inşa ederek kaynak üretebilir, askerler eğiterek ordularını güçlendirebilir ve diğer ülkelerle anlaşmalar yaparak diplomatik ilişkilerini geliştirebilirler.

Hearts of Iron 4’te oyuncular, çeşitli savaş türlerine katılabilirler. Oyuncular, kara savaşlarında ordularını düşman ordularına karşı savaştırabilir, deniz savaşlarında donanmalarını düşman donanmalarına karşı kullanabilir ve hava savaşlarında hava kuvvetlerini düşman hava kuvvetlerine karşı kullanabilirler.

Hearts of Iron 4’te oyuncular, çeşitli zafer koşullarını yerine getirerek oyunu kazanabilirler. Oyuncular, düşman ülkelerin başkentlerini ele geçirerek, düşman ülkelerin tüm topraklarını işgal ederek veya düşman ülkelerin teslim olmasını sağlayarak oyunu kazanabilirler.

Hearts of Iron 4 Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi