IBM SPSS Statistics

IBM SPSS Statistics Base icon

IBM SPSS Statistics Base, işletmeniz ya da araştırmanız için gerekli olan her şeyi yapabilecek bir istatistik programı arıyorsanız, tam olarak aradığınız şey olabilir. Kaliteli tahmin modelleri ve analiz yöntemlerine sahiptir.

Bu araç, büyük miktarlarda veriye erişmek ve yönetmek için çok sayıda özellik sunar. Verilerinizi analiz edebilir ve kolayca görselleştirmek için grafikler ve şekiller oluşturabilir. Analizleriniz, büyük miktarlarda veri ve değişkenle uğraşmakta zorluk çıkarmayan bir arayüzün dil seçenekleri aracılığıyla çalıştırılır.

IBM SPSS Statistics Base’de başka bir öne çıkan özellik de veri düzenleyicisidir. Dosyaları değiştirmek, risk analizleri, müşteri tanımlama, maliyet/fayda analizleri ve trend analizleri gibi konulara odaklanan kapsamlı bir menü içerir ve daha iyi strateji ve gelecekteki üretim süreçleri planlamanıza yardımcı olur.

IBM SPSS Statistics Base, riskinizi azaltmak için hile tespit etme yeteneğine de sahiptir ve müşterilerinizin hangi özelliklerle işletmenizin markasını ilişkilendirdiğini anlar.

Bu araçla kullandığınız verilerin sonuçları, grafiklerle ve şekillerle birlikte bir görüntüleyicide görüntülenir ve bunları diğer programlara kopyalayıp yapıştırabilir, PDF veya DOC formatında dışa aktararak yazdırabilir ya da gelecekte kullanmak için kaydedebilirsiniz.

Lisans Deneme
Op. Sistem Windows
Dil İngilizce  
Yaratıcı IBM
Boyut 746,93 MB

IBM SPSS Statistics indirmek için tıklayınız

Alternatif indirme linki

IBM SPSS Statistics Ekran Görüntüleri:


SPSS Statics piyasadaki en iyi veri analiz yazılımıdır.

Mesela günümüzde ekonomik anlamda pazar araştırmaları ve sağlık araştırmaları veri analizine dayanarak oldukça büyük bir yol katetmiş bulunuyor. Hem hükümetler hem de eğitim kurumları veri analizinden faydalanarak büyük yararlar elde etti. Büyük şirketler ise veri analizi yoluyla karlarını arttırdı. Şimdi sıra sizde.

Sitemizden indireceğiniz bu kitapta veri analizinin nasıl yapıldığı adım adım ve grafiklerle gösterilmiştir.

Yüksek lisans ve doktora çalışması için idealdir.

Windows

Manuals

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi