ICB Arabic Font (2023)

ICB Arabic Font indir

ICB Arabic Font, Arapça olarak tez ya da web sayfası oluşturmak isteyenler için kullanabilecekleri bir yazılım olarak tasarlanmıştır.

Arapça dilinin yazması ve okunması zor olduğu için, bu dili kullanmak isteyenler için özel olarak tasarlanmış fontlar mevcuttur.

ICB font, bu fontlar arasında kullanışlı olanlarından biridir. Bu font ile, web sayfalarınızda, sunumlarınızda ve yazılarınızda farklı bir Arapça yazı stilini kullanabilirsiniz.

  • Lisans: Ücretsiz
  • Boyut: 34 KB
  • Sürüm: 1.0
  • Dil: Türkçe
  • Geliştirici: www7.bev.net

Font nedir ve nasıl yüklenir?

Font, bir yazı tipinin grafik olarak nasıl görüneceğini belirleyen bir dosyadır. Fontlar, metin yazılarının görünümünü değiştirmek için kullanılırlar. Fontlar genellikle TrueType (.ttf) veya OpenType (.otf) olarak kaydedilir.

Bir font yüklemek için, font dosyasını bilgisayarınıza indirin ve açın. Daha sonra “Yükle” düğmesine tıklayarak fontu bilgisayarınıza yükleyin. Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra, fontu kullanmak istediğiniz programda (örneğin, Word, Photoshop gibi) seçebilirsiniz. Bazı işletim sistemlerinde fontların yüklenmesi için özel bir yazılıma ihtiyaç duyulmaz.


Normalde Kuran dili olan Arapça’nın öğrenmesi oldukça zor bir dil olduğu biliniyor. Bu dili okumak da çok zor, yazmak da çok zor.

Fakat en azından Arapça yazmayı daha kolay bir hale getirmek için bazı Arapça fontlar geliştirilmiştir.

İşte ICB Arabic Font da bunlar arasındaki en güzellerinden biridir. Örneğin üniversitede Arapça bir tez hazırlamanız gerekiyorsa, Arapça sunum yapmanız gerekiyorsa veya Arapça dilinde bir internet sitesi kurmak istiyorsanız, bu yazı stili işinizi görecektir.

Bu font dosyasının antivirüs testi tamamen temiz çıktı. Antivirüs raporuna buradan bakabilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,