internet explorer 32 bit windows 10

Internet Explorer 32 Bit Windows 10: Eski Bir Tarayıcının Günümüzdeki Durumu

Internet Explorer, Microsoft tarafından geliştirilen ve 1995 yılında piyasaya sürülen bir web tarayıcısıdır. Bir zamanlar dünyanın en popüler tarayıcısı olan Internet Explorer, günümüzde yerini Google Chrome, Mozilla Firefox ve Safari gibi daha modern tarayıcılara bırakmıştır. Ancak, bazı kullanıcılar hala eski alışkanlıklarını sürdürmekte ve Internet Explorer’ı kullanmaya devam etmektedir.

Internet Explorer 32 bit, Windows 10 işletim sisteminin 32 bit sürümleriyle uyumlu olan bir tarayıcıdır. Bu tarayıcı, Windows 10’un 64 bit sürümleriyle uyumlu değildir. Internet Explorer 32 bit, Windows 10’un eski sürümlerinde varsayılan tarayıcı olarak gelirken, yeni sürümlerde varsayılan tarayıcı olarak Microsoft Edge kullanılmaktadır.

Internet Explorer 32 bit, günümüzün web standartlarını tam olarak desteklememektedir. Bu nedenle, bazı web siteleri Internet Explorer’da düzgün bir şekilde görüntülenmeyebilir veya çalışmayabilir. Ayrıca, Internet Explorer 32 bit, diğer tarayıcılara göre daha az güvenlidir ve güvenlik açıklarına daha açıktır.

Eğer hala Internet Explorer 32 bit kullanıyorsanız, en kısa sürede daha modern bir tarayıcıya geçmeniz önerilir. Daha modern tarayıcılar, daha iyi performans, daha yüksek güvenlik ve daha iyi web uyumluluğu sunmaktadır.

Internet Explorer 32 Bit Windows 10 İndirme Linki

Internet Explorer 32 bit Windows 10’u indirmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

Internet Explorer 32 Bit Windows 10 İndirme Linki

Üretici Firma

Microsoft

Ücretsiz mi?

Evet

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Windows 10 32 bit
  • Windows 8.1 32 bit
  • Windows 7 32 bit

Dosya Boyutu

100 MB


Yayımlandı

kategorisi