iphone umu bul internet kapalıyken çalışır mı

iPhone Umu Bul İnternet Kapalıyken Çalışır Mı?

iPhone’umu Bul, Apple cihazlarınızı bulmanıza ve korumanıza yardımcı olan bir özelliktir. Bu özellik, cihazınızın konumunu takip etmenizi, cihazınızı kilitlemenizi ve cihazınızdaki verileri silmenizi sağlar. iPhone’umu Bul özelliği, cihazınızın internete bağlı olması durumunda çalışır. Ancak, cihazınızın internete bağlı olmaması durumunda da iPhone’umu Bul özelliğini kullanabilirsiniz.

iPhone’umu Bul özelliğini, cihazınızın internete bağlı olmaması durumunda kullanmak için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. iCloud.com adresine gidin.
  2. Apple Kimliğiniz ve parolanızla giriş yapın.
  3. “iPhone’umu Bul” seçeneğine tıklayın.
  4. “Tüm Aygıtlar” seçeneğine tıklayın.
  5. İnternete bağlı olmayan cihazınızı seçin.
  6. “Aygıtı Bul” seçeneğine tıklayın.

iPhone’umu Bul özelliği, cihazınızın konumunu yaklaşık olarak belirleyecektir. Cihazınızın konumunu daha doğru bir şekilde belirlemek için, cihazınızı bir Wi-Fi ağına bağlamanız gerekir.

iPhone’umu Bul özelliğini, cihazınızın internete bağlı olmaması durumunda kullanmak için aşağıdaki noktalara dikkat edin:

  • iPhone’umu Bul özelliği, cihazınızın konumunu yaklaşık olarak belirleyecektir. Cihazınızın konumunu daha doğru bir şekilde belirlemek için, cihazınızı bir Wi-Fi ağına bağlamanız gerekir.
  • iPhone’umu Bul özelliği, cihazınızın pilini tüketebilir. Cihazınızın pilinin azaldığını fark ederseniz, cihazınızı bir şarj cihazına bağlayın.
  • iPhone’umu Bul özelliği, cihazınızın verilerini yedeklemez. Cihazınızın verilerini yedeklemek için, iCloud veya iTunes kullanabilirsiniz.

iPhone Umu Bul Dosyası Hakkında Bilgiler

  • Üretici Firma: Apple
  • Ücretsiz: Evet
  • Uyumlu İşletim Sistemleri: iOS 13 ve üzeri
  • Dosya Boyutu: 100 MB

iPhone Umu Bul Dosyasını İndirmek İçin Tıklayın

iPhone Umu Bul Dosyasını İndir


Yayımlandı

kategorisi