KatipSeçSis (2023)

KatipSeçSis indir

Adli personel ve Zabıt Katipliği sınavlarına hazırlık yapmak isteyen adaylar için KatipSeçSis yazılımını kullanarak 10 parmak yazma yeteneğinizi geliştirebilirsiniz.

Program ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirilerek kullanabileceğiniz bir uygulamadır.

Sınav süresi 3 dakika olan yazılımda, metinleri yazarken gerektiği anda silme tuşunu devre dışı bırakabilir, zaman göstergesini gizleyebilir veya noktalama ve büyük-küçük harf kontrollerini yapabilirsiniz.

Ayrıca yazdığınız metinlerin istatistiklerini ve skorunuzu görebilirsiniz.

KatipTest programı 2011 yılından bu yana kullanılmaktadır ve 2007 yılından bu yana kullanılmakta olan bir program ile başlamadan önce çalışılması önerilir.

KatipSeçSis programı, adli birimlerde çalışan ve sınav sürecinde hem sınav giren adayların, hem de sınav yapan birimlerin sıkıntılarını gören bir ekip tarafından geliştirilmiştir.

Bu program kullanılmaya başlandığından beri sınav sürecinde herhangi bir sorunla karşılaşılmamıştır.

Program sınav komisyonlarının işlerini kolaylaştırmak için sınav kağıtlarının değerlendirilmesinde kelime sayısı, doğru-yanlış sayıları, hata oranları gibi birçok bilgiye erişme imkanı sunmaktadır.

Programda süreli metin çalışması yapabilir, istediğiniz metni ekleyebilir, sınav programına benzeyen bir programdır, doğru yanlış ve netlerinizi görebilir, yazı yazdığınız alanı kapatarak yazabilir, büyük küçük harf duyarsızlığını açıp kapatabilir, geri tuşunu pasif hale getirebilir, zaman göstergesini açıp kapatabilir ve metin istatistiğinizi kontrol edebilirsiniz.

KatipSeçSis indirmek için tıklayınız

KatipSeçSis Kurulumu

Programın kurulumu için bilgisayarınızda netframework 2.0 veya daha yeni bir sürümün yüklü olması gerekir. Kurulum için 64 bit veya 32 bit bilgisayarınıza uygun olan sürümü indirin.

Programı indirmek için resmi sitesinden indirip, zip formatındaki dosyayı çıkarmak için winrar, winzip veya 7zip gibi programları kullanabilirsiniz.

Eğer yüklü değilse internetten indirebilirsiniz.

Programı çalıştırmak için çıkardığınız klasörde programa çift tıklayarak çalıştırabilirsiniz.

KatipSeçSis ile ilgili görsel sonucu

  • Lisans: Ücretsiz
  • Boyut: 1 MB
  • Sürüm: 1.0
  • Dil: Türkçe
  • Geliştirici: İbrahim Akgün

Adli personel ve Zabıt Katipliği uygulama sınavına hazırlanmak için bu programdan faydalanabilirsiniz. 10 parmak yazarak alıştırmalar yapabilir, testlere girerek 10 parmak yazma hızınızı arttırabilir ve daha doğru (hatasız) yazabilirsiniz.

Programın içerisinde gerçek sınavlarda kullanılan metinler hazır olarak geliyor. İstediğinizi seçerek verilen sürede (3 dakikada) hızınızı ve yazım hatalarını ölçüp değerlendirin.

NOT : Bilgisayarınızda bu uygulamanın çalışması için .NET Framework 2.0 veya üzerinin kurulu olması gerekmekte indirme linkleri aşağıdadır.

.NET FRAMEWORK 2.0 32-BİT İNDİR

.NET FRAMEWORK 2.0 64-BİT İNDİR

KatipSeçSis ile ilgili görsel sonucu

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,