Kaza Namazı Takip Excel Programı (2023)

Excel ile kaza namazı takibi

Excel ile kaza namazı takibi

Kaza Namazı Takip Excel Programı indir

Excel ile Kaza ve Normal Vakit Namazlarını Takip Edebileceğiniz bir dosya sunmaktayız.

2000-2025 arası yılları kapsayan excel dosyasında makro kullanılmamıştır. Dosya içerisinde günlere ait vakit namazları ayrılmış olup, kaç gün ve kaç vakit namazı kılındığı/kaldığı gibi istatistikler tutulmaktadır.

İhtiyacınıza göre dosyaya eklemeler ve çıkarmalar yapabilir, formülleri kendinize göre özelleştirebilirsiniz. Kaza yaptığınız gün veya vakti sadece ilgili ayın sütunundan günün tarihini silmeniz yeterlidir.

Başlangıç ekranında bitirdiğiniz kaza namazlarının grafiksel istatistiğini görebilirsiniz. İlgili gün ve vakitlere ulaşmak için anasayfadaki yıl adlarına tıklayın.

Boyut: 110 KB

Sayfa koruma parolası: 1 

Kaza Namazı Takibi – Excel programı indirmek için tıklayınız

Kaza Namazı Takip Excel Programı


Kaza Namazı Takip Excel Programı, vakit namazlarınızı Excel tablosunda düzenleyerek daha sonra telafi etmenizi kolaylaştıran kullanımı kolay bir programdır. Bu programın avantajlarından biri, Excel tablosu olarak çalışmasıdır, yani USB disk ile her zaman yanınızda taşıyabilir ve kurulum gerektirmez. Ayrıca, kaza namazları ile ilgili bilmediğiniz fıkhi bilgiler, Ömer Nasuhi Bilmen Hoca tarafından yazılmış İslam İlmihali ve Diyanet Vakfı İslam İlmihali’nin kaza namazları bölümleri eklenmiştir. Programın istatistik bölümünde, vaktinde kılamadığınız toplam kaza namazlarınızı ve vaktinde kıldığınız namazlarınızı takip edebilirsiniz ve kaza namazlarınızı bu bölümden girebilirsiniz. Program Excel 2007 ile sorunsuz çalışır ve exe dosyası değildir, yani veri girişi yapabileceğiniz herhangi bir zamanda USB disk ile taşıyabilirsiniz.

Kaza Namazlarını kaydetmek ve düzenli bir şekilde takip etmek müslümanlar için çok önemli bir husustur.

Sonuçta ahirette bizlerden kazaya kalan namazların hesabını da soracaklar. Bu nedenle eksiksiz bir şekilde kazaya kalan bütün namazların bir çetelesini tutmak ve bunlar içinden hangilerinin kılındığını hangilerinin hala kılınmayı beklediğini bilerek yakından takip etmek gerçekten mühim bir mevzudur.

İndireceğiniz Excel dosyası XLSX formatındadır ve Microsoft Ofis 2010 ile sonrası çıkan yeni versiyonlarla uyumludur. Office 97-2003 uyumluluk modunda kaydedilmiş halini buradan indirebilirsiniz.

Tüm kaza namazlarını kaydedebileceğiniz ve takip edebileceğiniz bu Excel dosyasını antivirüs testine tabi tuttum ve %100 temiz çıktı. Güvenlik raporuna buradan göz gezdirebilirsiniz.

Kaza Namazı Takip Excel Programı İndirmek İçin Tıklayınız

  • Lisans: Ücretsiz
  • Boyut: 271 KB
  • Sürüm: 1.0
  • Dil: Türkçe
  • Geliştirici: Kurtipek

Kaza Namazı Takip Excel Programı İndirmek İçin Tıklayınız

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,