kingfish call of duty

Kingfish Call of Duty: Konusu, İndirme Linki ve Sistem Gereksinimleri

Kingfish Call of Duty, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 2013 yılında Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü.

Oyun, 2025 yılında geçen kurgusal bir hikayeyi konu alıyor. Oyuncu, ABD Deniz Kuvvetleri’nin özel kuvvetler birimi olan SEAL Takımı 6’nın bir üyesi olan Mitchell’i kontrol ediyor. Mitchell, bir terörist grubun elindeki nükleer silahları ele geçirmek için görevlendirilir.

Kingfish Call of Duty, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyunun grafikleri, oynanışı ve hikâyesi övgüyle karşılandı. Oyun, dünya çapında 25 milyon kopya sattı ve 2013 yılının en çok satan video oyunlarından biri oldu.

İndirme Linki

Kingfish Call of Duty, Steam, Origin ve Battle.net gibi dijital oyun platformlarından satın alınabilir. Oyunun indirme boyutu yaklaşık 30 GB’tır.

Üretici Firma

Kingfish Call of Duty, Infinity Ward tarafından geliştirilmiştir. Infinity Ward, Call of Duty serisinin yaratıcısı olan video oyunu geliştiricisi bir şirkettir. Şirket, 2002 yılında Vince Zampella ve Jason West tarafından kurulmuştur. Infinity Ward, 2010 yılında Activision tarafından satın alındı.

Ücretsiz mi?

Hayır, Kingfish Call of Duty ücretsiz değildir. Oyun, dijital oyun platformlarından satın alınabilir.

Uyumlu İşletim Sistemleri

Kingfish Call of Duty, aşağıdaki işletim sistemleriyle uyumludur:

  • Microsoft Windows 7 (64-bit)
  • Microsoft Windows 8 (64-bit)
  • Microsoft Windows 8.1 (64-bit)
  • Microsoft Windows 10 (64-bit)
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

Kingfish Call of Duty’nin indirme boyutu yaklaşık 30 GB’tır.


Yayımlandı

kategorisi