kmspico windows 10 pro 64 bit gezginler

kmspico windows 10 pro 64 bit gezginler

kmspico, Windows ve Office ürünlerini etkinleştirmek için kullanılan bir yazılımdır. Bu yazılım, Microsoft’un KMS (Key Management Service) protokolünü kullanarak ürünleri etkinleştirir. KMS protokolü, bir ağ ortamında birden fazla bilgisayarı etkinleştirmek için kullanılır. kmspico, bu protokolü kullanarak tek bir bilgisayarı etkinleştirmek için de kullanılabilir.

kmspico, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ve Windows 10 işletim sistemlerini etkinleştirmek için kullanılabilir. Ayrıca, Office 2010, Office 2013, Office 2016 ve Office 2019 ürünlerini de etkinleştirmek için kullanılabilir.

kmspico, ücretsiz bir yazılımdır. Bu yazılımı kullanmak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. Ancak, bu yazılımı kullanırken dikkatli olmanız gerekir. Çünkü, bu yazılım kötü amaçlı yazılımlar içerebilir. Bu nedenle, bu yazılımı kullanmadan önce güvenilir bir kaynaktan indirdiğinizden emin olmalısınız.

kmspico, Windows ve Office ürünlerini etkinleştirmek için kullanılan güvenilir bir yazılımdır. Ancak, bu yazılımı kullanırken dikkatli olmanız gerekir. Çünkü, bu yazılım kötü amaçlı yazılımlar içerebilir. Bu nedenle, bu yazılımı kullanmadan önce güvenilir bir kaynaktan indirdiğinizden emin olmalısınız.

kmspico windows 10 pro 64 bit gezginler indir

kmspico windows 10 pro 64 bit gezginler indir

Üretici firma: Gezginler

Ücretsiz: Evet

Uyumlu işletim sistemleri: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10

Dosya boyutu: 10 MB


Yayımlandı

kategorisi