Kuaför Müşteri Takip Programı (2023) Ücretsiz

Kuaför Müşteri Takip Programı (Güzellik salonu yazılımı), kuaförler için tasarlanmış bir programdır. Bu program sayesinde, müşteri bilgileri detaylı olarak işlenir ve saklanabilir. Program içerisinde müşteri randevularını takip edebilme, SMS ile randevu hatırlatma gibi modüller de mevcuttur.

Ayrıca müşterilerin yaptığı işlemleri, satın aldıkları ürünleri ve bakiyelerini sorgulayabilirsiniz. Adisyon bölümü ile gün içerisinde yapılan işlemleri tek bir ekranda veya ayrı ayrı takip edebilirsiniz.

Günlük gelir-gider bölümüyle kasa hareketlerini takip edebilirsiniz. Stok bölümü ile ürün alış satış ve iade işlemlerini yapabilirsiniz ve stoklarınızın durumunu rahatça kontrol edebilirsiniz.

Müşteri Sadakat Kartı modülü de var, Manyetik kart okuyuculu sistem sayesinde müşterilerinize markanızın logosu bulunan üyelik kartları verebilir, müşterilerinize kazandıracağınız puanlarla firmanıza olan sadakatlerini arttırabilirsiniz.

Kuaför Müşteri Takip Programı, kuaförler için özel olarak tasarlanmış bir yazılımdır. Bu program, müşterilerin bilgilerini ayrıntılı bir şekilde işlemekte ve saklamaktadır. Müşterilere verilen randevuları takip edebilir, önceden SMS ile haber verebilme gibi modülleri de içinde barındırır.

Önceden yapılan işlemleri, satılan ürünleri ve geçmişe yönelik bakiye bilgilerini sorgulayabilirsiniz. Adisyon bölümü ile gün içerisinde yapılan işlemleri takip edebilirsiniz. Günlük gelir-gider bölümüyle kasa hareketlerinizi takip edebilirsiniz. Stok bölümü ile ürün alış satış ve iade işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Kuaför (Güzellik Salonu) Müşteri Takip Programı indirmek için tıklayınız

  •  Boyut: 20 MB
  • Sürüm: 2023
  • Dil: Türkçe
  • Geliştirici: Atılım Yazılım
  • Lisans: Demo

Kuaför Müşteri Takip Programı isminden de anlaşılacağı üzre genel olarak kuaför salonlarında müşterilerin bilgilerini kaydetmek ve randevu işlemlerini halletmek için özel olarak geliştirilen bir kuaför otomasyon yazılımıdır.

Berber dükkanı, bayan (kadın) kuaförleri ve güzellik salonları gibi dükkanlarda bütün müşterilerinizin ad, soyad, telefon numarası ve açıklama gibi bilgilerini kaydedebilirsiniz. Ayrıca randevu tarihlerini not edebilir ve SMS kısa mesaj ile öncede haber verebilirsiniz.

Hangi müşteriye neyi satmışsınız, ne zaman ve toplam kaç kere sizin salonunuza gelmiş, geçmişe yönelik tüm işlemleri tek tıkla kolay ve hızlı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Ayrıca her gün için gelir ve gider kasa hareketlerine bakabilir ve günlük hesabınızı tutabilirsiniz. Hangi ürünleri sattığınızı ve stokta (depoda) kaç adet ürün kaldığını anında görüntüleyebilirsiniz.

Kuaför (Güzellik Salonu) Müşteri Takip Programı indirmek için tıklayınız

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,