lenovo internet paylaşımı

Lenovo Internet Paylaşımı: Bilgisayarınızı Wi-Fi Erişim Noktasına Dönüştürün

Lenovo dizüstü bilgisayarınız veya masaüstü bilgisayarınız, yerleşik bir Wi-Fi adaptörüyle birlikte gelir ve bu da onu kablosuz bir ağa bağlamanıza olanak tanır. Ancak, internet bağlantınızı diğer cihazlarla paylaşmak istediğinizde ne yaparsınız? İşte burada Lenovo internet paylaşımı devreye giriyor.

Lenovo internet paylaşımı, bilgisayarınızı bir Wi-Fi erişim noktasına dönüştürmenizi sağlayan bir özelliktir. Bu sayede, diğer cihazlarınızı bilgisayarınızın internet bağlantısına kablosuz olarak bağlayabilirsiniz. Bu, özellikle seyahat ederken veya kablosuz ağa erişimi olmayan bir yerde olduğunuzda kullanışlıdır.

Lenovo Internet Paylaşımını Kullanma

Lenovo internet paylaşımını kullanmak için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Bilgisayarınızda Ayarlar uygulamasını açın.
  2. Ağ ve İnternet bölümüne tıklayın.
  3. Mobil erişim noktası seçeneğine tıklayın.
  4. Mobil erişim noktasını paylaş seçeneğini etkinleştirin.
  5. Ağ adı ve Şifre alanlarına istediğiniz bilgileri girin.
  6. Kaydet düğmesine tıklayın.

Artık diğer cihazlarınızı bilgisayarınızın Wi-Fi erişim noktasına bağlayabilirsiniz. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Bağlanmak istediğiniz cihazda Wi-Fi ayarlarını açın.
  2. Bilgisayarınızın Wi-Fi ağ adını seçin.
  3. Bilgisayarınızın Wi-Fi şifresini girin.
  4. Bağlan düğmesine tıklayın.

Artık diğer cihazınız bilgisayarınızın internet bağlantısına bağlıdır.

Lenovo Internet Paylaşımı Dosyası

Lenovo internet paylaşımı özelliğini kullanmak için herhangi bir dosya indirmeniz gerekmez. Bu özellik, bilgisayarınızın işletim sistemine entegredir. Ancak, bazı durumlarda, Lenovo internet paylaşımı özelliğini etkinleştirmek için bir sürücü yüklemeniz gerekebilir. Bu sürücüyü Lenovo’nun resmi web sitesinden indirebilirsiniz.

Üretici Firma

Lenovo

Ücretsiz mi?

Evet

Uyumlu İşletim Sistemleri

Windows 10, Windows 8.1, Windows 7

Dosya Boyutu

Yok

Sonuç

Lenovo internet paylaşımı, bilgisayarınızı bir Wi-Fi erişim noktasına dönüştürmenizi sağlayan kullanışlı bir özelliktir. Bu sayede, diğer cihazlarınızı bilgisayarınızın internet bağlantısına kablosuz olarak bağlayabilirsiniz. Lenovo internet paylaşımını kullanmak için herhangi bir dosya indirmeniz gerekmez. Bu özellik, bilgisayarınızın işletim sistemine entegredir. Ancak, bazı durumlarda, Lenovo internet paylaşımı özelliğini etkinleştirmek için bir sürücü yüklemeniz gerekebilir. Bu sürücüyü Lenovo’nun resmi web sitesinden indirebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi