Logo Design Studio

Logo Design Studio sayesinde oldukça hızlı ve kolay bir şekilde kendi logonuzu yapabilirsiniz.

Piyasadaki kullanması en kolay logo yapma programlarından biri olan Logo Design Studio’nun içerisinde tek tıkla kullanıma hazır olarak gelen binlerce logo şablonu ve hazır şekiller (simgeler) bulunuyor. Bunlardan yararlanarak pratik bir biçimde dakikalar içinde profesyonel bir logo dizayn ederek başkasına yüzlerce lira vermekten kurtuluyorsunuz.

Tek yapmanız gereken çok sayıda logo kategorisinden birini seçerek bu kategoriye ait şablonları açıp düzenlemek. Toplamda 25 değişik kategori bulunuyor. Bunlar şirket logoları, çocuk logoları, hayvan logoları, seyahat logoları, yemek logoları ve bu tarz kategorilerden oluşuyor.

Dilerseniz sıfırdan yepyeni bir logo da tasarlayabilirsiniz. Bunun için Blank Logo Canvas butonuna tıklayıp tamamen boş bir şablon açabilirsiniz. Ama bence hazır şablonları kullanmak çok daha pratik ve akıllıca olacaktır.

programının içeriğinde bulunan 5 binden fazla hazır logo çizimini kullanarak kendinize ait logonuzu hızlı ve kolay bir şekilde tasarlayabilirsiniz.

Üstelik bayrak, küre, levha ve spor ile ilgili ifade ve ikonları da tek tıkla logoya ekleyebiliyorsunuz. Logonuzu jpeg, png, tiff, bmp ve pdf dosyası olarak kaydedebilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,