Max Payne 2 Türkçe Yama

Max Payne 2: The Fall of Max Payne demo logo

Tutku teknoloji ile buluştuğunda, Max Payne 2 gibi bir aşk hikayesine sahip bir video oyunu elde edersiniz. Bu oyunda, Max Payne’in düşüşünü anlatır.

Bu oyun, bir polis ve yüksek profilli bir kadının nasıl ölümcül bir ilişkiye düştüklerini gösterir. Oyunda yavaş hareket seçeneği var, bu sizin hareketlerinizi hesaplamanıza olanak tanır. Ayrıca oyun boyunca yeni adamlar ekleyebilir ve güvenliğinizi arttırmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca seviyeler arasında ilerleyerek bu oyun hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Bu oyunda yavaş hareket etme veya atlama seçeneği benzersizdir.

Yenilikçi ve etkileşimli hareket için bir entegre motor fonksiyonu sunar. Ayrıca, seçiminiz için uygun çeşitli savaş sahneleri de vardır.

Kullanıcı dostu arayüz, kullanıcıların deneyim seviyelerine bakılmaksızın tüm kullanıcılar için uygundur.

Sadece araç setinde sinematik bir deneyim elde edebilirsiniz. Eğer grafik bileşenini değiştirmek isterseniz, ileri seçenek ayarlarından bunu yapabilirsiniz.

Bu aracın multimedya parametreleri hayranlık uyandıran bir şeydir. Aynı zamanda herkes için basit ve etkili bir araçtır ve aynı zamanda sizlere video oyunları deneyimi konusunda yeni bir aralık sunar.

Bu araç aksiyon kategorisinde yer almaktadır ve Windows 32-bit ve 64-bit platformlar için paylaşware olarak lisanslanmıştır ve deneme süresi sona erene kadar ücretsiz olarak kullanılabilir.

Max Payne 2: The Fall of Max Payne demo, tüm yazılım kullanıcılarına potansiyel kısıtlamalarla birlikte ücretsiz olarak indirilebilir.

Max Payne 2 Türkçe Yama İndir - Turkceyamali.com - Oyunlar Artık Türkçe!

Max Payne 2 Türkçe Yama İndirmek İçin Tıklayınız

Max Payne 2 Türkçe Yama Kurulumu Nasıl Yapılır?

İlk olarak oyunu kapatın. İndirdiğiniz TR-Beta.mp2m isimli dosyayı oyunun kurulu olduğu klasöre atın. Normalde bu klasörün yolu aşağıdaki gibidir:

C:/Program Files/Rockstar Games/Max Payne 2

Ardından oyunu açın ve ana ekranda karşınıza çıkan Choose Customized Game kısmındaki (none selected) açılır kutusunda bulunan TR-Beta’yı seçin.

Böylece tüm menüler, çizgi romanlar ve altyazılar tamamen Türkçe olacak.

Güvenlik notu: Her ihtimale karşı bu yamayı antivirüs testinden geçirdim ve hiçbir zararlı içermediğinden emin olduktan sonra sizlerle paylaştım. Antivirüs raporuna bakabilirsiniz.

Max Payne 2 Türkçe Yama İndirmek İçin Tıklayınız


İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,