Mc Donald’s Video Game

McDonald's Video Oyunu

McDonald's Video Oyunu

McDonald’s Videogame, hızlı yiyecek restoranlarının kolay olduğunu düşünebilirsiniz… ama burada size yanıldığını kanıtlayacak bir oyun var.

Bu oyun, yüklemeye gerek kalmadan oynanabilecek basit ve eğlenceli bir Flash oyunudur ve sürpriz bir şekilde bağımlılık yaratabilir. McDonald’s restoranını yönetmeye alınırsınız ve işinizdeki tüm adımları yönetmeniz gerekir: soya yetiştirme ve sığır besleme, lezzetli hamburgerleri müşterilerinize sunma ve kurumsal CEO’ların mutlu kalmasını sağlama.

Oyun dört ana bölüme ayrılmıştır: tarım alanı, besi alanı, restoran ve şirketin merkezi. Her birinde kontrol etmeniz gereken unsurlar vardır, ancak şanslısınız ki herhangi bir şey yanlış giderse size uyaracak küçük bir karakter var.

Diğer Flash oyunları gibi, McDonald’s Videogame’in grafikleri ve ses efektleri çok basittir, ancak kolay oyun mekaniği ve sürekli meydan okumalar, inanılmaz derecede bağımlılık yaratabilir. Aynı anda birden fazla unsuru dikkatli bir şekilde kontrol etmeniz gerekir ve işletmenizdeki herhangi bir alanı ihmal etmeye izin vermezsiniz, çünkü o anda başarısız olursunuz.

McDonald’s Videogame, bir gün için restoran yöneticisi olmanıza veya en azından birkaç dakika için olmanıza olanak tanıyan basit, eğlenceli bir Flash oyunudur.

Artıları

  • Kolay oynanış
  • Oldukça bağımlılık yapabilir
  • Kısa molalar için mükemmel

Eksileri

  • Basit Flash oyunu

Mc Donald’s Video Game indirmek için tıklayınız


  • Lisans: Ücretsiz
  • Boyut: 1.935 KB
  • Dil: Türkçe
  • Geliştirici: molleindustria 

Bu oyunda dünyanın en büyük ve en popüler şirketlerinden biri olan Mc Donalds’ı yöneteceksiniz.

Bu şirketin hazırladığı menüleri oluşturmak için gerekli tüm malzemelerden bile siz sorumlusunuz. Mesela tarım yapacak hayvan yetiştirecek, müşterilere sunum ve reklam yapacak, çalışan personelle ilgilenecek ve borsa işlerine bakacaksınız.

Kısacası bu 7 bölümden oluşan oyunda şirketin her şeyiyle tamamen siz ilgilenmek zorundasınız. Ticari dehasını göstermek ve ilerde ne kadar başarılı bir iş adamı olacağınızı kendinize ve arkadaşlarınıza kanıtlamak için hemen bu keyif dolu oyunu yükleyebilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

,