McAfee Security Scan Plus 2018

McAfee Security Scan Plus ünlü güvenlik yazılımları üreticisi McAfee’nin tamamen Türkçe olarak sunduğu bir bilgisayar koruma yazılımıdır.

Kullanması kolay, gelişmiş özelliklere sahip olan, arayüzü Türkçe olan, bedava hizmet veren ve gerçekten etkili bir koruma isteyen tüm bilgisayar kullanıcılarına şiddetle tavsiye ederim.

Programın son derece modern ve güçlü tarama seçenekleri bulunuyor. Mesela zaman ayarlı otomatik taramalar yaptırabilirsiniz. Tüm virüs çeşitlerini tanıyıp engelleyebilir. Üstelik otomatik olarak güncellenmektedir.

McAfee Security Scan Plus, bilgisayarınızda güncel virüsten koruma, güvenlik duvarı ve web güvenliği yazılımlarını aktif olarak denetleyerek korunmanızı sağlayan ücretsiz bir tanılama aracıdır, böylece bilgisayarınızın güvende olup olmadığını her zaman bilirsiniz.  Bilgisayarınızda aktif olarak çalışan zararlı yazılımlar, Truva atları ve istenmeyen programlar gibi tehditleri tarar. Hatta, şüpheli etkinlik olup olmadığını denetlemek amacıyla tarayıcı geçmişinizi de tarar. McAfee Security Scan Plus, bilgisayarınızı iki dakikadan kısa sürede tarayarak çalışmanızı veya oyununuzu asla yavaşlatmaz. Ayrıca, bilgisayarınızın hangi sıklıkta taranmasını istediğinizi özelleştirebilirsiniz. Bir tarama tamamlandığında, güvenlik korumanızın durumunu görürsünüz. Sorun algılanırsa, McAfee güvenlik çözümü önerileri sağlar.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,