Mem Reduct İndirme Sayfası (2023)

Mem Reduct, düşük miktarda RAM’e sahip PC kullanıcılarına boşta kalan belleklerini serbest bırakmak ve masaüstü ve dizüstü PC’lerinde gerçekleştirmek istedikleri diğer düzenli görevler için kullanmak için yardımcı olabilecek hafif ancak son derece yararlı bir sistem araçtır.

Fiziksel ve sanal RAM bölümlerini izlemeye yarayan yerleşik araçlar ve önceden tanımlanmış zamanlarda bellek temizleme işlemleri gerçekleştirme yeteneği ile, bu uygulama bazen kullanılamaz PC’leri tam yetenekli makinelere dönüştürebilir ve günlük görevlerini daha kolay yapabilir.

Mem Reduct, otomatik yükleyici tarafından PC’ye yerleştirilerek çalıştırılabilen bir bağımsız EXE olarak dağıtılır. Bu uygulama yerel depolamaya yerleştirilir ve çalıştırmak için hazır hale getirilir.

Mem Reduct sistem kaynaklarının çok azını gerektirir ve bu nedenle kritik düzeyde düşük RAM bellekli PC’lerin bile işlevini etkilemez. Uygulama hızlı, güvenilir ve önceden tanımlanmış aralıklarda otomatik olarak çalıştırılabilir.

Uygulama etkinleştirildiğinde, mevcut bellek kullanımını üç ayrı bölümde gösteren bir ekran görüntüler. Fiziksel Bellek (anakarta takılı RAM çubukları), Sanal bellek (aktif uygulamaların fiziksel bellekte yer bulamadığı durumlarda işletim sistemi tarafından atanan yerel depolama sabit disk belleği) ve “Sistem Çalışma Kümesi” (önceki iki listelemenin birleşimi) bölümleri. Uygulamada, kullanıcının PC belleğinden bazılarını serbest bırakmak için tıklaması gereken tek şey, uygulamanın altında yer alan “Bellek Temizle” düğmesidir. Uygulama RAM ve sanal bellekte gerekli olmayan girdileri kaldırır ve sadece şu anda aktif olan uygulamalar ve gerekli verileri dikkate alır.

Kullanıcı belleğini otomatik olarak temizlemek isterse, yapması gereken tek şey Mem Reduct görev çubuğu simgesine tıklamak ve mevcut otomatik Bellek Temizleme işlemlerinden birini seçmektir. En sık kullanılanı “Her” önceden tanımlanmış dönemde temizleme seçeneğidir. Bu seçenek, 10 dakikadan 1 saat ve yarım saate kadar değişebilir. “Yukarıda Temizle” ve “Alanları Temizle” gibi diğer seçenekler, kullanıcıların RAM üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmak isteyenler için kullanışlıdır. Mem Reduct %100 ücretsizdir ve tüm modern Windows işletim sistemleriyle uyumludur (Platform mimarisi: 32-bit / 64-bit).

Mem Reduct İndirmek İçin Tıklayınız

  • Son Sürüm: Mem Reduct 3.4 SON
  • Gereksinimleri: Windows 7 / Windows 8 / Windows 10 / Windows 7 64 / Windows 8 64 / Windows 10 64
  • Üretici / Ürün: Henry ++ / Mem Azaltma
  • Boyut: 309 KB
  • Lisans: Ücretsiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek kısaca Mem Reduct nasıl kullanılır öğrenebilirsiniz:


Yayımlandı

kategorisi