metacritic call of duty modern warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 Konusu

Call of Duty: Modern Warfare 3, Infinity Ward tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan birinci şahıs nişancı video oyunudur. Oyun, 8 Kasım 2011’de Microsoft Windows, PlayStation 3 ve Xbox 360 için piyasaya sürüldü. Oyun, Modern Warfare serisinin üçüncü oyunudur ve Modern Warfare 2’nin devamıdır.

Oyun, Rusya’nın ABD’ye nükleer saldırı düzenlemesiyle başlıyor. Saldırı sonucu ABD’nin birçok şehri yok oluyor ve milyonlarca insan ölüyor. Saldırının ardından ABD, Rusya’ya karşı savaş ilan ediyor ve iki ülke arasında küresel bir savaş başlıyor.

Oyuncu, ABD Ordusu’nun Özel Kuvvetler birimi olan Task Force 141’in bir üyesi olarak oynuyor. Oyuncu, Rusya’nın nükleer silahlarını ele geçirmek ve savaşı sona erdirmek için çeşitli görevlere gönderiliyor.

Oyun, önceki oyunlara göre daha karanlık ve ciddi bir tona sahip. Oyun, savaşın yıkıcı etkilerini ve askerlerin yaşadığı zorlukları gerçekçi bir şekilde tasvir ediyor. Oyun ayrıca, terörizm ve nükleer silahların yayılması gibi güncel konulara da değiniyor.

Call of Duty: Modern Warfare 3, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı. Oyun, grafikleri, oynanışı ve hikâyesiyle övgü topladı. Oyun, 2011 yılının en çok satan oyunu oldu ve dünya çapında 30 milyonun üzerinde kopya sattı.

Call of Duty: Modern Warfare 3 İndirme Linki

Call of Duty: Modern Warfare 3 İndir

Üretici Firma

Infinity Ward

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri

  • Microsoft Windows 7, 8, 10
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Dosya Boyutu

16 GB


Yayımlandı

kategorisi