Microsoft Outlook 2013

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook, MS Windows PC’ler için yerleşik bir e-posta istemcisidir. Bu iş ve verimlilik aracı, tüm e-posta gereksinimlerinizi karşılamak için bir dizi fonksiyon ile birlikte gelir.

Mozilla Thunderbird, Eudora ve Mailbird’e kıyasla, e-posta istemcisi diğer Microsoft Office 365 uygulamaları ile iyi entegre olur. Bu nedenle, Microsoft ürünlerini kullanan insanlar için eşsiz bir verimlilik ve kullanım kolaylığı sunar.

MS Office Outlook’un popülaritesi yıllar içinde azalmış olsa da, hala Yahoo Mail, Gmail ve diğer rakiplerine ciddi bir rekabet sunmaktadır. MS Outlook’un en son sürümüyle, arama işlevi, MS Office 365 entegrasyonu, birden fazla hesap desteği gibi birçok fonksiyonu kullanabilirsiniz. Tek sıkıntı, arayüzün biraz kirli görünmesidir.

E-postalarınızı kolayca yönetmeniz için bir yol Son yıllarda, e-posta istemcileri popülerliğini kaybetmiştir. Gmail’e bağımlı olmak dışında, insanlar genellikle Slack, Hangouts gibi anlık mesajlaşma uygulamalarını kullanmaktadır. Bu uygulamalar daha cazip, daha güvenli ve daha güvenilir fonksiyonlar sunar. Önceki yıllarda Outlook’un MS Office Suite içinde gereksiz hale geleceği düşünülmüştü, ancak şirket 2021 yılında programın yeni bir sürümünü piyasaya sürdü. Bu sürüm daha iyi e-posta yönetim özellikleri sunarak, kişiler ve şirketler tekrar MS Outlook’un gücünü kullanmaya başladı.

Microsoft Outlook’da neler yeni? Daha önce de belirttiğimiz gibi, Microsoft Outlook, birçok e-posta istemcisinden yüksek hacimli e-postaları almanızı ve yönetmenizi sağlar. Program şimdi anında arama fonksiyonu ile birlikte gelir, bu sayede gönderilen, gönderilen, gönderilen ve diğer klasörlerdeki e-postaları hızlıca bulabilirsiniz.

Arayüz nasıl? MS Outlook, basit, temiz ve açık bir tasarıma sahiptir. Ancak, özelliklerin bolluğu nedeniyle arayüz şimdi biraz kirli görünüyor. Bununla birlikte, düzenle alışmak uzun sürmez. Varsayılan ayarlarda, gelen kutusu ‘Odaklı’ ve ‘Diğer’ olarak ayrılır. Önceki, önemli, yıldızlı veya sık e-postalar için kullanılabilir.

MS Office Outlook, kullanıcı davranışlarını dikkate alır ve ‘Diğer’ gelen kutusuna bir e-posta işaretlemek için birkaç tıklama içinde izin verir. Ayrıca, şerit arayüzü, birçok özellik ve işlevselliği rahatça bulmanıza olanak tanır.

MS Outlook yapılandırmak kolay mı? Güçlü e-posta istemcisi birden fazla Exchange, IMAP ve POP3 e-posta hesabını yönetebilir. Bu hesaplar e-postaları kolayca almak için bağlanabilir. Microsoft Outlook ile, yeni bir hesap yapılandırmak kolaydır. Program, yapılandırma seçenekleri hakkında her şeyi bilmenizi sağlayan intuitif bir sihirbaz içerir.

Posta kutusunun tarama alanı zeki bir şekilde düzenlenmiştir. Tüm RSS beslemelerine ve posta klasörlerine tek tıklama ile erişmenizi sağlar. Diğer yandan, üst şerit araç çubuğu, e-postalarınızı verimli bir şekilde yönetmeniz için çeşitli seçenekler sunar.

Çoklu düzenleme özelliklerine sahip olduğu için, e-postaları kolayca hareket ettirebilir, mesajları işaretleyebilir, uyarıları özelleştirebilir, filtreler oluşturabilir ve mesajları yönlendirmek için kurallar belirleyebilirsiniz.

Microsoft Outlook 2013 | Download Outlook 2013 | Microsoft Office

Microsoft Outlook 2013 indirmek için buraya tıklayınız

  • Lisans: Deneme sürümü
  • Boyut: 2 GB
  • Sistem: Windows
  • Geliştirici: Microsoft

Tüm e-posta hesaplarınızı tek bir yerden ve kolaylıkla yönetmek için Microsoft Outlook 2013 programı tek başına yeterlidir. Kişiler, Takvim ve e-postalara hızlı bir şekilde erişim sağlayarak, yapmanız gereken işlemleri pratik bir biçimde halledebilirsiniz. Ayrıca takvime girilen yapılacak işler listesi size bildirim olarak geliyor.

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,