Microsoft Word 2013

item image #1

Microsoft Word: Download, user tips and moreWindows için Microsoft Word 2013, Microsoft Office 2013 yazılım paketinin bir parçası olan güçlü bir kelime işlemcisidir.

Profesyonel bir seviyede belgeler oluştururken, başlangıç seviyesindeki kullanıcılar ve öğrenciler için kullanımı kolaydır. MS Word 2013, laptoplar için özel özellikleri olan Microsoft uygulamasının güçlü bir sürümüdür.

Kullanıcılar uygulamayı açtıklarında görünen hoşgeldin ekranı, önceki sürümlerine göre çok daha yararlıdır.

Sıfırdan başlamak isteyebileceğiniz belge şablonları, son açılan belgelerin yanında görüntülenir. İnternet bağlantınız varsa, birçok şablonu online olarak aratıp bulabilir ve indirebilirsiniz.

Microsoft Word 2013’ün Windows 10 için ücretsiz indirilen sürümünde, basit markup aracı, düzenlenen metinlerin son halini ve düzenleme işlemi yapılan satırları birlikte görüntüler.

Bu sürümde SkyDrive varsayılan depolama konumu olarak kullanılır. PC veya laptopunuzda belgenize her zaman tarayıcınız aracılığıyla erişebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Ayrıca yorumlar bölümüne işaret eden küçük bir konuşma balonu simgesi de mevcuttur. Şifre koruma izleme özelliği, yalnızca yetkili kişilerin işinizi değiştirebileceği şekilde belgelerinizi koruyabilir.

Geçmişte PDF’leri değiştirmek ekstra eklentiler veya çözümler gerektirirdi ancak MS Word 2013 Windows’da indirildiğinde bu işlevsellik yerleşik olarak mevcut. Word belgelerini PDF’lere dönüştürmek basittir. Ayrıca dönüştürülen PDF’lerde orijinal Word dosyasının formatlaması korunur.

Word 2013 indirmek için buraya tıklayınız

Microsoft Word 2013 ile ilgili görsel sonucu

  • Boyut: 1.5 GB
  • Lisans: 30 günlük deneme sürümü (kısıtlama yok)
  • Sistem: Windows
  • Geliştirici: Microsoft

Word 2013 indirmek için buraya tıklayınız


Dünyanın en ünlü kelime işlemcisi ve metin düzenleme editörü olan Word 2013 sayesinde yeni Word dosyaları oluşturabilir, bu dosyaya resim ve ses/müzik dosyası ekleyebilir ve ekip halinde toplu çalışarak projeleri rahatlıkla bitirebilirsiniz.

Her geçen yıl çıkardığı yeni sürümlerle Microsoft Word programı daha güçlü, daha hızlı, daha kararlı ve kullanması daha kolay bir hale geliyor. Mesela artık Word 2013 üzerinden internete bağlanıp dökümanları e-posta üzerinden yollayabilirsiniz. Ayrıca dökümanlara tek tıkla videolar ve fotoğraflar ekleyerek daha etkili işler ortaya koyabilirsiniz.

Microsoft Word 2013 ile ilgili görsel sonucu

İndirmek için tıklayınız


Yayımlandı

kategorisi

, ,