minecraft satın al pc windows 7

Minecraft Satın Al PC Windows 7

Minecraft, Mojang Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir sandbox video oyunudur. Oyun, oyuncuların bloklardan yapılar inşa edebildiği, kaynak toplayabildiği ve yaratıklarla savaşabildiği bir açık dünyada geçmektedir. Minecraft, 2011 yılında piyasaya sürüldüğünden bu yana büyük bir başarı elde etti ve dünya çapında 238 milyondan fazla kopya sattı.

Minecraft, PC, Mac, Linux, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, Android ve iOS platformlarında oynanabilir. Oyunun PC sürümü, Windows 7, Windows 8 ve Windows 10 işletim sistemleriyle uyumludur.

Minecraft’ı PC’nizde oynamak için, öncelikle oyunun resmi web sitesinden satın almanız gerekir. Oyunun fiyatı 26,95 dolardır. Satın alma işlemini tamamladıktan sonra, oyunun kurulum dosyasını bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Kurulum dosyasının boyutu yaklaşık 200 MB’dir.

Minecraft’ı kurmak için, kurulum dosyasına çift tıklayın ve ekrandaki talimatları izleyin. Kurulum işlemi tamamlandıktan sonra, oyunun kısayolunu masaüstünüzde veya Başlat menüsünde bulabilirsiniz.

Minecraft’ı başlattığınızda, oyunun ana menüsüyle karşılaşacaksınız. Ana menüden, yeni bir oyun başlatabilir, mevcut bir oyunu yükleyebilir veya oyunun ayarlarını değiştirebilirsiniz.

Yeni bir oyun başlatmak için, “Tek Oyuncu” seçeneğine tıklayın. Ardından, oyun dünyasının boyutunu ve zorluk seviyesini seçebilirsiniz. Oyun dünyasının boyutu, küçük, orta ve büyük olmak üzere üç farklı seçenekten oluşmaktadır. Zorluk seviyesi ise, kolay, normal ve zor olmak üzere üç farklı seçenekten oluşmaktadır.

Oyun dünyasının boyutunu ve zorluk seviyesini seçtikten sonra, “Dünya Oluştur” düğmesine tıklayın. Oyun, sizin için yeni bir oyun dünyası oluşturacaktır. Oyun dünyası oluşturulduktan sonra, oyun karakterinizle birlikte oyun dünyasına girebilirsiniz.

Minecraft’ta, bloklardan yapılar inşa edebilir, kaynak toplayabilir ve yaratıklarla savaşabilirsiniz. Oyunun amacı, hayatta kalmak ve mümkün olduğunca çok sayıda blok toplamaktır.

Minecraft, çok oyunculu bir oyundur. Oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynamak için, öncelikle bir sunucu oluşturmanız gerekir. Sunucuyu oluşturduktan sonra, arkadaşlarınızı sunucuya davet edebilirsiniz. Arkadaşlarınız sunucuya katıldıktan sonra, birlikte oyun oynamaya başlayabilirsiniz.

Minecraft, çok eğlenceli ve bağımlılık yapan bir oyundur. Oyun, her yaştan oyuncuya hitap etmektedir. Minecraft’ı henüz oynamadıysanız, mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Minecraft İndirme Linki:

Minecraft İndir

Üretici Firma:

Mojang Studios

Ücretsiz mi?

Hayır

Uyumlu İşletim Sistemleri:

  • Windows 7
  • Windows 8
  • Windows 10
  • Mac OS X
  • Linux
  • Xbox One
  • PlayStation 4
  • Nintendo Switch
  • Android
  • iOS

Dosya Boyutu:

200 MB


Yayımlandı

kategorisi